Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
14. 10. 2008,
20.40

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Torek, 14. 10. 2008, 20.40

8 let, 5 mesecev

"Kockarji" suvereno nad Šentjurjem

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Nogometaši Interblocka so v prvenstvenem premoru odigrali še eno prijateljsko srečanje. Tokrat so se pomerili z drugoligaškim Šentjurjem in vknjižili visoko zmago.

Četa Igorja Benedejčiča, ki se je minuli teden mudila na štiridnevnih pripravah na Brdu pri Kranju in s Triglavom Gorenjsko zgolj remizirala, je v torek vnovič stopila na nogometne zelenice. Novo prijateljsko srečanje so "kockarji" odigrali proti Šentjurju, ki v drugi ligi zaseda osmo mesto, in zmagali z visokih 6:2. Za Ljubljančane so v polno zadeli Ermin Rakovič, ki je bil natančen trikrat, dvakrat je bil uspešen Dario Zahora in enkrat Enes Rujovič. Kot zanimivost naj omenimo, da se je po avgustovski poškodbi vrnil tudi Dejan Gerič, ki ga je ljubljanski strateg v ogenj poslal od prve minute.

V soboto četrta zaporedna zmaga?

Sedmouvrščena ekipa prvenstvene lestvice je srečanje pričela v naslednji postavi: Rozman, Skubic, Elsner, Ntame, Rendulić, Canovič, Gerič, Pregelj, Zeljkovič, Majcen in Rakovič, v nadaljevanju pa je Benedejčič priložnost ponudil še Strajnarju, Salkiču, Laziču, Grabusu, Grabiču, Jukanu, Iličiču, Rujoviču, Rodiću in Zahori.

"Zvezdniško" zasedbo pa nova prvenstvena preizkušnja čaka v soboto, ko bodo v 13. krogu PrveLige Telekom Slovenije gostili Rudarja iz Velenja.

Ne spreglejte