Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
16. 3. 2008,
18.15

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Nedelja, 16. 3. 2008, 18.15

8 let, 5 mesecev

Kmetec hitrejši od obrambe Nafte

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Nogometaši Drave so v 23. krogu PrveLige Telekom Slovenije doma premagali Nafto z 2:1 (1:1).

Težko priborjene tri točke v prejšnjem krogu v Celju so nogometaši ptujske Drave potrdili v srečanju z lendavsko Nafto. Domači strateg Milan Đuričić je ponovno presenetil s postavo in zadel v polno, saj v ekipi ni bilo Kronavetra in do sedaj standardnega Radetića, na klopi za rezerve pa sta bila izkušena Zilić in Šterbal.

Kmetec dvakrat v polno

Vseeno pa domačini niso krenili najbolje, saj so Naftaši hitro in nepričakovano povedli, ko je žoga po udarcu Vasiljeva zadela nekoga iz obrambe Drave, spremenila smer in presenetila Murka. Sedem minut kasneje je za izenačenje poskrbel Marko Kmetec, ki je bil hitrejši od obrambe Nafte. Po zadetku je Drava prevladovala na igrišču, vendar brez uspešnega zaključka v končnici napada.

Začetek drugega dela je bil v znamenju gostov, ki so imeli terensko pobudo, vendar pa v napadu niso bili dovolj zbrani in natančni. Drava se je pritiska hitro otresla in Marko Kmetec je bil po podaji Grbeca iz leve strani hitrejši od obrambe Nafte ter žogo še drugič potisnil v mrežo. Ob zaostanku 1:2 so gostje postali nervozni, domačini pa so z igro zadovoljili svoje najzvestejše pristaše.

Fotoutrinki s tekme:



Ne spreglejte