Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
2. 5. 2008,
14.05

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Petek, 2. 5. 2008, 14.05

8 let, 5 mesecev

Kakšen bo odziv državnih prvakov?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Po izpadu iz pokala bodo Domžalčani vse sile usmerili v državno prvenstvo, kjer jih v 31. krogu PrveLige Telekom Slovenije pred domačimi navijači čaka obračun z Nafto.

Zadnji je v domžalskem Športnem parku sredi tedna gostoval Maribor in si z remijem (1:1) zagotovil finale pokalnega tekmovanja. Domžalski nogometaši so tokrat odigrali bolje kot na zadnji prvenstveni tekmi proti Livarju in zapravili nekaj lepih priložnosti.

Prednjačil je predvsem Dario Zahora, ki pa je nastopil z vročino. Po tekmi so mu namerili kar 41 stopinj Celzije. Vprašljiv je nastop Andraža Kirma, ki naj bi imel natrgano mišico na levi nogi. Vendar pa imajo varovanci Slaviše Stojanoviča lepih šest točk prednosti pred zadnjimi šestimi tekmami. Od tega bodo trikrat v vlogi gostitelja, trikrat pa bodo tudi še gostovali.

Lendavčanom na dveh tekmah zabili 11 zadetkov

Prvi bodo tako v mestu ob Kamniški Bistrici gostovali nogometaši Nafte, ki se neradi spominjajo zadnjega gostovanja, saj so domačini v njihovo mrežo poslali kar pet žog.

Domžalčani so bili razpoloženi tudi na začetku prvenstva, ko so v Lendavi domačine ugnali s 6:0. Zadnji medsebojni dvoboj v Lendavi pa se je končal brez zadetkov. Tako so državni prvaki na zadnjih treh tekmah Nafti zabili kar enajst golov.

Napad močnejši za Jankovića

V moštvo državnih prvakov se po prestani kazni kartonov vrača Siniša Janković, zaradi poškodb pa bodo še nekaj časa morali počivati Luka Žinko, Tadej Apatič in Dražen Žeželj. Rdeča luč je zaradi kartonov prižgana za hrvaškega napadalca Zahoro. Srečanje v Domžalah se bo pričelo ob 18. uri, glavni sodnik pa bo Gregor Gostenčnik.

Ne spreglejte