Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
19. 7. 2017,
9.38

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Mastercard

Natisni članek

Ljudski vrt Mastercard NK Maribor NK Maribor advertorial

Sreda, 19. 7. 2017, 9.38

2 meseca

Kako do popusta pri nakupu vstopnic za Ljudski vrt?

Vsebino omogoča Mastercard
nk maribor | Foto Vid Ponikvar

Foto: Vid Ponikvar

Mariborski stadion je naredil poseben korak pri ponudbi za svoje obiskovalce. Uvedli so brezgotovinsko plačevanje, ki vam prinaša cel kup ugodnosti. Tudi cenejšo vstopnico za nogomet.

Nogometna vročica nikoli ne pojenja in kdor živi v ritmu brcanja nogometne žoge, dobro ve, kako je videti pravi navijač. In prav ta je tisti, ki se bo še posebej razveselil novosti, ki jo ponujajo v mariborskem Ljudskem vrtu, kjer po novem plačujete kar brez gotovine.

Ljudski vrt je namreč to poletje postal prvi popolnoma brezgotovinski stadion v Sloveniji, saj svojim obiskovalcem ponuja izključno plačilo prek začasne klubske kartice ali plačilnih kartic Mastercard in Maestro, s katerimi boste lahko izkoristili številne ugodnosti.

Mastercard® v sodelovanju z NK Maribor predstavlja enoten način plačevanja, ki prinaša številne prednosti – hitrejše nakupovanje, varnejše plačevanje in učinkovito porabo vašega časa. Vsi imetniki kartic Mastercard in Maestro se boste razveselili tudi posebnih ugodnosti.

NK Maribor, ND Gorica | Foto: Grega Valančič/Sportida Foto: Grega Valančič/Sportida

Popust za dres, vstopnico, pijačo in še kaj

Vse do 30. septembra boste v Ljudskem vrtu lahko kupovali po posebnih promocijskih pogojih. S karticama Mastercard in Maestro je vse lažje in predvsem ugodneje.

Privlačnih ugodnosti nikakor ne smete spregledati! S 15-odstotnim popustom se lahko med drugim osvežite z vodo, s pijačami Pepsi in Laško Malt ali pa potešite lakoto z odličnim hamburgerjem oz. hot-dogom.

Petnajst odstotkov popusta boste prejeli tudi za nakupe v Vijol'čni bajti. Drese, majice, kozarce, magnete, kape in celo čokolade – vse to lahko kupite s 15-odstotnim popustom!

Preverite celotno ponudbo in izkoristite vse prednosti kartic Maestro in Mastercard.

Kaj pa, če pridem samo z gotovino?

Ni težav: tisti, ki bodo prišli v Ljudski vrt z gotovino, lahko na info točkah stadiona (POLNILNICA), prevzamejo Vijol'čno predplačniško kartico NK Maribor (cena izdelave je en evro), na katero naložijo vrednost po svoji izbiri.

Brezstično = hitro

Nov način plačevanja bo omogočil tudi hitrejše storitve, brez dolgih čakalni vrst na okencih in slabe volje zaradi časovne stiske pred tekmo. Brezstična tehnologija vam poleg hitrosti pri plačevanju omogoča varno storitev – kartico samo prislonite in hitro spravite na varno.

Napredne rešitve gredo z roko v roki tako z vrhunskim športom kot z naprednim razmišljanjem družbe Mastercard.

Mastercard | Foto: Odkrijte vse prednosti brezgotovinskega navijaškega plačevanja 

V evforiji športnega vzdušja, ki ga je mogoče čutiti na tribunah in zelenici, imajo odločilni trenutki neprecenljivo vrednost.

Brezgotovinsko plačevanje prinaša številne prednosti – preprosto in hitrejše nakupovanje, varnejše plačevanje in učinkovito porabo vašega časa.

Z enim načinom plačevanja bo vaš obisk stadiona sestavljalo še več nepozabnih navijaških doživetij v spremstvu najljubše ekipe!

 

Ne spreglejte