Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
4. 5. 2008,
22.26

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Nedelja, 4. 5. 2008, 22.26

8 let, 5 mesecev

Horjak: Za zmago je zaslužen celoten kolektiv

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Nogometaši že odpisanega Livarja so v 31. krogu PrveLige Telekom Slovenije pokleknili tudi proti sedemkratnim državnim prvakom iz štajerske prestolnice.

Branko Horjak, trener Maribora: "Z današnjim srečanjem sem izredno zadovoljen, saj smo zmagali visoko, s 3:0, in to povsem zasluženo. Fantje so šli na srečanje z resnim pristopom in so dobro odigrali na krilih Tavaresa in Volaša, v dobri luči pa se je prikazal tudi mladi Majer. Sicer bi pohvalil celotno ekipo, saj je za zmago navsezadnje zaslužen celoten kolektiv, čeprav smo igrali brez štirih, petih standardnih igralcev. Naš glavni cilj sta osvojiti pokalno lovoriko in se v prvenstvu uvrstiti na tretje mesto, kar lahko v petih krogih z dobrimi igrami tudi dosežemo."

Kavčič: Tako visokega poraza si nismo zaslužili

Tomaž Kavčič, trener Livarja: "Čestital bi Mariborčanom na zmagi, čeprav lahko rečem, da si tako visokega poraza nismo zaslužili. Zadetke smo v glavnem dobili po individualnih napakah, prvega namreč s prekinitve. Prav tako smo imeli svoje priložnosti, ki jih žal nismo izkoristili. Že šest krogov namreč rotiram s trinajstimi igralci, saj se pripravlja ekipa za drugo ligo in načeloma igrajo fantje, ki bodo igrali v drugoligaški druščini. Gremo naprej in videli bomo, kako se bodo končala še preostala srečanja."

Ne spreglejte