Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
3. 10. 2008,
11.17

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Petek, 3. 10. 2008, 11.17

8 let, 5 mesecev

Gobec: Igrali bomo odprto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Nogometaše Celja v 12. krogu PrveLige Telekom Slovenije čaka gostovanje pri aktualnih prvakih iz Domžal. V lov na drugo zaporedno zmago in priključek k vrhu se podajajo brez kaznovanih nogometašev.

V Areni Petrol, kjer v teh dneh prevladujejo predvsem nenogometne teme povezane z vrhom celjskega nogometnega kluba, je sobotna zmaga vsaj za silo popravila vtis in poglede za nekaj časa vrnila na zelenico. Kako tudi ne, Stojanovičevi varovanci so z dvignjenimi rokami igrišče zapustili prvič po drugem krogu in vrnili upanje v boljše rezultate. Toda že jutri utegne, v primeru ponovnega neuspeha, ves pridobljen kredit v hipu izpuhteti.

Verjamemo v ugoden izid

O čem podobnem 'rumeno-modri' seveda ne razmišljajo, a aktualnih prvakov, tudi ko so ti v krizi, ne gre podcenjevati. S tem se strinja tudi kapetan Celja Sebastjan Gobec: ˝Ne glede na težke trenutke, ki jih v tem trenutku očitno preživljajo Domžale, bodo nevarne. Slovenska liga je izenačena, vsak lahko premaga vsakogar v vsakem trenutku.˝ Povratnik med ˝grofi˝ ob ponovnem snidenju z Domžalčani stavi tudi na dobro poznavanje domače zasedbe s strani trenutnega trenerja Celjanov Stojanovič: ˝Naš trener jih dobra pozna in zagotovo bomo ob Kamniško Bistrico odpotovali dobro pripravljeni. Tudi sicer ni znakov za pesimizem. Skozi zadnji tekmi smo prikazali dosti boljšo igro, dvignili nivo kombinatorike in na pot se odpravljamo sproščeni.˝ Konkreten pri napovedi pa Celjan ni želel biti. ˝Odigrali bomo odprto in verjamemo, da nam bo to prineslo ugoden izid,˝ je dejal kapetan.

Tokrat brez kaznovanih

Slaviša Stojanovič bo v domžalskem Športnem parku lahko računal na vse nogometaše, saj ni kaznovanih. Zaradi dolgotrajnih poškodb pa bodo odsotni Spasoje Bulajič, Martin Šarić in Marlon.

Ne spreglejte