Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
7. 8. 2008,
13.25

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Četrtek, 7. 8. 2008, 13.25

8 let, 5 mesecev

Enajstica Nafte

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Nogometaši Nafte so za pripravo za sobotni obračun z MIK CM Celjem odigrali prijateljsko tekmo s Turniščem in njim nasuli kar enajst zadetkov.

Tako iz prijateljskih kot tudi prvenstvenih tekem je razvidno, da vsaj v jesenskem delu prvenstva Nafta iz Lendave ne bo igrala obrobne vloge. Trenutno se na lestvici PrveLige Telekom Slovenije po treh krogih nahajajo na drugem mestu s sedmimi točkami, tik za MIK CM Celjem, ki bo v soboto gostoval pod lendavskimi goricami.

Kot pripravo na derbi vrha lestvice so Naftaši včeraj odigrali prijateljsko srečanje z prekmurskim nižjeligašem Turniščem in ga dobesedno deklasirali. Že ob polčasu je bil rezultat 0:7, v nadaljevanju pa so Lendavčani dosegli še štiri zadetke, ob tem pa je potrebno dodati, da sta oba domača vratarja z nekaj odličnimi obrambami preprečila še hujši poraz. Najbolj učinkovit je bil Eldin Adilović, ki je v obeh polčasih dosegel klasični hat-trick, skupno torej šest zadetkov, trikrat je bil uspešen še Sebök, ter po enkrat Lo Duca in Bunc.

Od prve minute so zaigrali Luk, Zemljič, Bukovec, Vinko, Vassiljev, Mujakovič, Medved, Brezovački, Sebök, Adilović in Lo Duca, drugi polčas pa dobili priložnost še Matjašec, Čeh, Bunc, Caban in Gerenčer.

Ne spreglejte