Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
12. 10. 2008,
14.19

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Nedelja, 12. 10. 2008, 14.19

8 let, 5 mesecev

Drulović: Doma so posebej nevarni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Dogajanje okrog reprezentance jih ni zmotilo, na Ptuju so se po ustaljenem programu pripravljali na zaostalo tekmo osmega prvenstvenega kroga v Ajdovščini.

Najprej so morali ohladiti glave po porazu z Mariborom. Oddajo točk so pospremili z ogromnim negodovanjem, se pritoževali nad sodnikom. Padale so težke besede, ki še danes odmevajo. "Iz vsakega negativnega izida moramo izvleči koristne stvari in pozabiti slabe. Predvsem se moramo obnašati kot profesionalci,!" iz izkušenj govori Ljubinko Drulović. Ko se je obrnil k tekmi s Primorjem, je moral z igralskega seznama črtati kaznovana Seada Zilića in Denisa Haliloviča. ''Nedvomno sta ta igralca pomembna člena v naši ekipi, vendar imamo druge, ki ju lahko zamenjajo. Seveda pa pričakujem boljši rezultat kot na tekmi z Mariborom.''

Ajdovci ptujsko zasedbo pričakujejo kot predzadnja ekipa na lestvici. Tudi Drava je po zmagah nad Domžalami in Nafto dobila zaušnici v obliki porazov s Celjem in Mariborom. Motiv, da se izognejo tretjemu zapovrstjo, je menda izjemen. "Pripravljeni smo. Primorje je sicer kakovostna ekipa, ki je doma še posebej nevarna. Sestavljajo jo dobri igralci, Ostojič, Teinović, Da Silva, Šaranović, Selimi. Prepričan sem, da bo to za nas zahtevna preizkušnja," je dejal Drulović.

Ne spreglejte