SiolNET. Sportal Nogomet
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Domžalčanom je počil film: sodniška grozljivka na noč čarovnic (video)

4

termometer

 | Foto:
"Preprosto ne moremo biti več tiho," po sobotnem porazu z Zavrčem sporoča vodstvo domžalskega kluba. Sodnikom očita, da so si v soboto dovolili preveč napak in neposredno vplivali na poraz z Zavrčem.

Nogometni klub Domžale ne skriva nezadovoljstva s sojenjem. To ga boli toliko bolj, ker se ni zgodilo prvič. V tej sezoni so že večkrat začutili, da so bili oškodovani s strani delivcev pravice. Ostali so tiho, po sobotni izkušnji, ko je v Športnem parku ob Kamniški Bistrici vse točke osvojil Zavrč, pa jim je počil film.

Predsednik Stane Oražem, dolgoletni funkcionar pri Nogometni zvezi Slovenije, je prepričan, da je prišel Zavrč do treh točk nezasluženo. Zmagovitemu zadetku, ki ga je dosegel nekdanji reprezentant Bosne in Hercegovine Zlatan Muslimović, je botrovala igra z roko, tako da bi moral biti razveljavljen. Sodnik Davor Drečnik je pokazal na sredino, okrog 400 gledalcev je bilo nezadovoljnih, Haložani pa so se veselili zmage.

''Nikoli še nismo doživeli resnega odziva sodniške organizacije in tudi zdaj ga ne pričakujemo, čeprav imamo ob vseh naštetih velikih napakah v našo škodo tudi materialne dokaze v obliki posnetkov,'' se Domžalčani zavedajo, da zaradi javne kritike na sojenje, ki so jo naslovili Sodniška grozljivka na noč čarovnic, ne bodo spremenili rezultata srečanja z Zavrčem. Zahtevajo pa spoštovanje, ki so ga pogrešali v soboto, pred tem pa še na nekaterih srečanjih tekmovalne sezone 2015/16 Prve lige Telekom Slovenije.

Kaj je tako zmotilo Domžalčane? Sporočilo njihovega predsednika za javnost objavljamo v celoti in originalnem zapisu.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin