Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
5. 2. 2008,
8.14

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Torek, 5. 2. 2008, 8.14

8 let, 5 mesecev

Celjani ponovno v Medulinu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Nogometaši MIK CM Celja so se včeraj vnovič odpravili v Istro, kjer bodo opravili šestdnevne priprave. Vmes načrtujejo tudi tri prijateljska srečanja.

"Rumeno-modri" so v soboto odigrali še peto prijateljsko tekmo in visoko, s 3:0 odpravili drugoligaša Zavrč. Z dvema zadetkoma se je izkazal Nejc Pečnik, tretji zadetek pa je prispeval novinec Daltro, ki se je tudi sicer izkazal z izjemno všečno igro.

Ponovno v Istri

Trener Pavel Pinni je varovance včeraj še drugič v zadnjih štirinajstih dnevih popeljal na priprave v Medulin. Tudi tokrat bodo "grofje" v tem letovišču pri Puli ostali šest dni, v tem obdobju pa odigrali tri pripravljalne tekme. Danes se bodo Celjanom nasproti postavili nogometaši Međimurja, v četrtek Vojvodine in soboto Čukaričkega. S prvo ekipo so tokrat odpotovali tudi štirje nogometaši iz mladinskega pogona: Matej Centrih, Rajko Rep, Roman Bezjak in Marijo Močič, ki bodo tako imeli možnost dokazovanja.

Trije na "dvojni registraciji", Pranjič posojen

Zdaj je že znana usoda nogometašev, ki še niso blizu začetne enajsterice in se bodo v naslednji polsezoni kalili v drugi slovenskih klubih. Matej Centrih ter Saša Bakarič bosta ob dvojni registraciji igrala v Zagorju, Uroš Korun pri Rudarju iz Velenja, Antonijo Pranjič pa bo posojen v Zagorje.

Ne spreglejte