Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
17. 6. 2008,
21.38

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Torek, 17. 6. 2008, 21.38

8 let, 5 mesecev

Celjani čakajo Stojanoviča

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Nogometaši MIK CM Celja so v torek začeli s pripravami na novo tekmovalno sezono, ime prvega trenerja pa bo kot kaže znano šele v sredo v dopoldanskem času.

"Bil bi zelo vesel, če bi vam lahko že sedaj izdal ime trenerja, toda Slaviša Stojanovič, ki je glavni kandidat za to mesto, me je prosil, če lahko svojo odločitev sporoči v sredo) zjutraj. Hkrati vam lahko povem, da je mesto pomočnika prevzel Franci Oblak, ki bo do prihoda prvega trenerja vodil ekipo in imel vso odgovornost zanjo," je uvodoma povedal direktor NK MIK CM Celje Franci Pliberšek, ki je po koncu lanske tekmovalne sezone s Simonom Sešlarjem okrepil vrste uprave kluba.

Celjani računajo na preizkušene nogometaše

Slednja si v teh dneh prizadeva rešiti tudi številna vprašanja glede igralskega kadra. "Lahko povem, da smo prekinili sodelovanje z Brazilcem Daltrom in na željo igralca še z Miroslavom Radulovičem. Odhajajo tudi Ognjen Lekić, Damir Hadžič, Frane Petričević in Blaž Puc, medtem ko je zadeva glede Marka Križnika še odprta, saj gre za našega dolgoletnega igralca. Dogovarjamo se v kakšni vlogi naj bi ostal v klubu. O podaljšanju pogodbe se dogovarjamo z Denisom Halilovičem, velika okrepitev pa je povratek Sebastjana Gobca. Računamo še na nekatere preizkušene nogometaše, s katerimi se pogovarjamo, ter na številne naše mladince, ki bodo vključeni v delo prvega moštva," je dodal športni direktor Simon Sešlar

Nogometaši MIK CM Celja bodo večji del priprav na novo sezono opravili doma, z izjemo nekaj dni ob koncu tega meseca. V soboto naj bi v Brežicah igrali tudi prvo prijateljsko tekmo z velenjskim Rudarjem.

Ne spreglejte