Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
25. 8. 2008,
20.16

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Ponedeljek, 25. 8. 2008, 20.16

8 let, 5 mesecev

Celjani boljši od Zagrebčanov

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
V prijateljski tekmi so nogometaši MIK CM Celja premagali hrvaškega prvoligaša Zagreb. Edini zadetek na tekmi je dosegel Uroš Korun.

Srečanje je bilo zaradi razmočenega igrišča na Areni Petrol odigrano v Žalcu. Celjani so imeli večji del prvega polčasa veliko premoč. Najprej je dve priložnosti zapravil Dvorančič, v 16. minuti je že preigral vratarja Bašića, a se nato zapletel. V 25. minuti je strel z razdalje preizkusil Biščan, sedem minut kasneje pa zapravil imenitno priložnost, ko je po podaji Lovrečiča z glavo zgrešil iz neposredne bližine. Gostje so prvič resneje zapretili v zaključku prvega dela, ko se je Sesar znašel sam pred celjskimi vrati, a se je izkazal Mujčinović.

Celjani so povedli v 50. minuti, ko je Uroš Korun z več kot 20 metrov zadel levi spodnji kot Bašićevega gola. V 72. minuti je Sacripanti pripravil lepo priložnost Beriću, v 85. minuti pa je Mario Močić z razdalje zadel prečko. V naslednjem napadu so svojo najlepšo priložnost za izenačenj prek Krstanovića zapravili Zagrebčani.

Slaviša Stojanovič je do prve minute na zelenico poslal sledečo enajsterico: Mujčinovič, Puš, Andjelkovič, Biščan, Dvorančič, Lovrečič, Pranjič, Režonja, Bulajič, Pokorn, Korun. V nadaljevanju pa so priložnost dobili še Urbanč, Bakarič, Kelhar, Stojanovič, Kačičnik, Travner, Sacripanti, Močič, Popovič.

Ne spreglejte