Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
11. 9. 2008,
16.05

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Četrtek, 11. 9. 2008, 16.05

8 let, 5 mesecev

Brez milosti nad reprezentanco MNZ Lendava

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Nogometaši Nafte so včeraj odigrali prijateljsko tekmo z reprezentanco MNZ Lendava in jo ugnali z visokih 8:0. Konec tedna gostuje pod lendavskimi goricami Koper.

Tako kot večina klubov je tudi Nafta izkoristila reprezentančni odmor za priprave na nadaljevanje prvenstva. "V prejšnjem tednu je bil poudarek na dvigu telesne pripravljenosti, po prostem vikendu pa se je začelo s pripravami na naslednjega nasprotnika, ki bo FC Koper. Vse kar je bilo načrtovano se je izvedlo, tako da smo reprezentančni odmor maksimalno izkoristili," je povedal trener Damir Rob ter dodal, da so skušali odpraviti vse dosedanje pomanjkljivosti in da v soboto upa na nadaljevanje domače zmagovalne serije.

Kot priprava nadaljevanje prvenstva so ''modro-beli'' včeraj odigrali prijateljsko tekmo proti amaterski reprezentanci Medobčinske nogometne zveze Lendava. Potem ko je po prvem polčasu bil iz "le" 2:0, obakrat je zadel Adilović, je premešana postava dodala še šest zadetkov, od tega kar polovico mladi Vinko. Zaradi poškodb nista igrala Vaš in Dodlek, prav tako pa ni bilo tudi Estonca Vassiljeva, ki je vseh 90 minut sodeloval pri blamaži njegove reprezentance proti Bosni in Hercegovini, kjer so izgubili kar 0:7. Po poškodbi je znova zaigral Bogdanović, igral pa je tudi Medved, ki se je vrnil z aktivnosti, ki jo je imel v mladi reprezentanci.

Ne spreglejte