Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
1. 9. 2009,
16.51

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Torek, 1. 9. 2009, 16.51

8 let

Benedejčičeva četa zapustila Ljubljano

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Četrtouvrščena ekipa prvenstvene lestvice se je v ponedeljek odpravila na petdnevne priprave v Kranjsko Goro, kjer bo poleg treningov odigrala še prijateljsko srečanje.

Pokalni prvaki, ki so na zadnjih dveh srečanjih vknjižili težko pričakovani zmagi, bodo prvenstveni premor zaradi reprezentančnih tekem izkoristili tudi na Gorenjskem.

V ponedeljek je namreč četa Igorja Benedejčiča zapustila slovensko prestolnico in se odpravila v Kranjsko Goro, kjer bo ostala vse do petka. Ljubljančani bodo poleg treningov v sredo odigrali še prijateljsko preizkušnjo, ko jim bodo nasproti stali igralci kranjskega Triglava.

Brez reprezentantov in poškodovanih

Med potniki pa se niso znašli mladi reprezentanti do 21 let in sicer Dejan Gerič, Josip Iličič, Luka Majcen ter Nejc Skubic, ki jih v petek in torek čakata kvalifikacijski srečanji za evropsko prvenstvo, ki bo leta 2011 na Danskem. Na priprave prav tako nista odpotovala poškodovana Ermin Rakovič in Amer Jukan ter reprezentant Kameruna Juvette Tabot Enow. Slednji je namreč odpotoval na priprave za svetovno prvenstvo igralcev do 20 let, ki bo od 21. septembra v Egiptu. Reprezentanca Kameruna bo nastopila v skupini z Nemčijo, ZDA in Južno Korejo.

Z novimi močmi

Zaradi dokaj zdesetkane ljubljanske zasedbe pa so se "kockarjem" pridružili trije novi nogometaši.

Poleg Luke Vrhunca, mladinskega reprezentanta, sta se na pot podala še novinca in sicer Balša Radović, ki je zadnji dan prestopnega roka v Interblock prestopil iz Lovčena, ter Salifou Yacoubou Abdoul, mladinski reprezentant afriške države Benin, ki bo v Ljubljani na večtedenskem preizkusu, katerega prvi del je že opravil pred mesecem dni, ko je treniral z ekipo slab teden. Poleg že omenjenega 18-letnega Radovića, sicer mladinskega reprezentanta Črne Gore, ki bo več ali manj igral za mladinsko ekipo, pa je v Interblock kot posojen igralec matičnega kluba, imenovam Academia Emiretense, prišel še Gustavo Andres Paez.

Ne spreglejte