Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
1. 12. 2008,
8.17

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Ponedeljek, 1. 12. 2008, 8.17

8 let

Lorbek in Smodiš nista igrala proti Nachbarju

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Ruski prvak CSKA je brez Erazma Lorbka in Matjaža Smodiša premagal Dynamo Boštjana Nachbarja.

Španija: Barcelona je v 11. krogu španskega prvenstva premagala Granado (86:82). Jaka Lakovič se je pri sedmi zmagi izkazal s sedmimi podajami, v dobre pol ure igre pa je zbral še devet točk in dva skoka. Estudiantes je v Madridu moral priznati premoč Unicaji (78:82), Samo Udrih pa je v 29 minutah 13 točkam dodal po dva skoka in podaji.

Italija: Lottomatica je v osmem krogu brez Primoža Brezca četrtič izgubila. V Rimu je bila po podaljšku boljša La Fortezza Bologna (86:80). Sani Bečirovič je pri gostiteljih v 35 minutah v statistiko vpisal 10 točk, tri skoke in pet podaj. Druga bolonjska ekipa GMAC (Fortitudo) je proti Carife Ferrari s pomočjo Uroša Slokarja uspela četrtič zmagala (64:56). Slovenski krilni center je igral 35 minut in ob osmih točkah prispeval še šest skokov in podajo. Do pete zmage je v Trevisu s pomočjo Domna Lorbka prišel Benetton, ki je premagal Cantu (89:65). Lorbek je 22 minut izkoristil za 10 točk, štiri skoke in dve podaji. Air Avellino je na gostovanju pri Premiati Montegranari doživel četrti poraz (76:81), Marko Tušek pa je v 28 minutah prispeval šest točk in pet podaj. Tudi Angelica Biella ni bila dostojen tekmec še nepremagljivi Sieni (85:102). Pri šestem porazu je Goran Jurak sodeloval 19 minut in šestim točkam dodal dva skoka ter podajo.

Rusija: V velikem derbiju ruskega prvenstva je CSKA gostil in premagal mestnega tekmeca Dynamo (86:78). Pri ruskih prvakih, ki ostajajo neporaženi, nista nastopila Erazem Lorbek in Matjaž Smodiš. Pri drugem porazu je Boštjan Nachbar igral 33 minut, tekmo pa je končal s 13 točkami, dvema skokoma in štirimi podajami.

Grčija: Panellinios je brez Jurice Golemca proti AEL-u prišel do sedme zmage.

Turčija: Fenerbahče Ülker je v osmem krogu turškega prvenstva Turk Telekomu zadal prvi poraz (75:73). Pri šesti zmagi gostiteljev sta sodelovala tudi Gašper Vidmar z osmimi točkami in s šestimi Emir Preldžić.

Ne spreglejte