Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
28. 8. 2013,
17.51

Osveženo pred

2 leti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

EuroBasket vstopnice

Sreda, 28. 8. 2013, 17.51

2 leti

EuroBasket: še so na voljo vstopnice za slovenske tekme

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
FIBA in FIBA Europe sta LOC EuroBasketa 2013 za vse slovenske tekme v 1. delu tekmovanja, ki so bile sicer razprodane, vrnila določeno število neizkoriščenih vstopnic.

Te bo LOC zato, da si jih lahko ogleda čim več slovenskih navijačev, v prodajo vrnil na dan posamezne tekme na blagajni Eventima pred celjsko dvorano.

Na voljo so prav tako še vstopnice za preostale tekme, vključno z morebitnimi slovenskimi tekmami v drugem delu (12., 14. in 16. septembra), četrtfinalu (18. ali 19. septembra) in polfinalu (20. septembra), ki bodo, če se Slovenija tja uvrsti, na sporedu ob 21.00, ne glede na trenutni razpored na spletni strani. Vsi ljubitelji košarke naj si vstopnice za drugi del tekmovanj, da bi se izognili poznejši slabi volji, zagotovijo čim prej, dokler so še v redni prodaji.

Še vedno so na voljo tudi vstopnice za vse druge tekme prvenstva, z izjemo finala, ki je trenutno razprodan, a bodo tudi te morda še na voljo na dan tekme, če jih FIBA in FIBA Europe ne bosta izkoristili v celoti. Izjemno veliko zanimanje trenutno ostaja za Koper ter Jesenice, kjer vstopnice dnevno pohajajo v velikem številu, sicer pa razen redkih izjem nobena od 90 tekem EuroBasketa 2013 še ni razprodana.

Ne spreglejte