Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
7. 5. 2015,
23.28

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Četrtek, 7. 5. 2015, 23.28

8 let, 3 mesece

Jan Muršak kratko in jedrnato: Tako se preprosto ne igra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
"Nismo bili pravi. Vedno moraš igrati na zmago, a tokrat nismo pokazali veliko," je vtis, ki so ga risi pustili ob četrtem porazu na SP, po katerem je Slovenija še brez točk, opisal Jan Muršak.

Marcel Rodman, napadalec Slovenije: Finci so bili preprosto boljši vseh 60 minut, mi pa nismo pokazali dovolj. Kot da bi bili vso tekmo korak zadaj. Že od samega začetka so se pojavljale majhne nepotrebne napake, ki so nas spremljale vso tekmo. Zelo hitro nas čaka Norveška. Treba je hitro v hotel, se spočiti in analizirati, kje smo delali napake. Finci v določenih segmentih igre igrajo zelo podobno kot Norvežani, tako da lahko nekaj podobnega pričakujemo proti Norvežanom. Morda gre le za malo manj kakovostno reprezentanco. Pomembno bo, da bomo že od začetka zbrani. Mislim, da bomo našli moči. Ko se bo enkrat tekma začela, ne bomo razmišljali o utrujenosti.

Jan Muršak, napadalec Slovenije: Igrali smo slabo. Ne vem, kaj sploh reči. Ne vem, ali ni bilo dovolj želje ali kaj. Igrali smo, kot da nam je vseeno za vse. Moramo biti boljši. Peterke so se malo spremenile, a to ne bi smelo vplivati na igro. Preprosto nismo bili pravi, tako se preprosto ne igra. Nikoli ne smeš varčevati moči za prihodnjo tekmo, vedno moraš igrati na zmago, a tokrat nismo pokazali veliko. Dovolili smo jim, da so igrali svojo igro. Bili so hitrejši, močnejši, bolj so si želeli zmage. Upam, da bo proti Norvežanom boljše.

Gašper Krošelj, vratar Slovenije: Zelo lepa tekma. Jaz sem s svojo predstavo zelo zadovoljen. Nismo imeli kaj izgubiti, Finska je le Finska. Navajen sem s Švedske, tako da me njihov štart ni presenetil. Morda smo hoteli iti na presenečenje, na kakšno točko, a nas je žal nekaj napak kaznovalo v obrambi. Mislim, da smo se prikazali v dobri luči, poraz ni bil tako visok. Poskusili smo dati kakšen gol, a žal ni šlo. Upam, da bo šlo proti Norvežanom, takrat bo pomembnejša tekma. Gremo z glavo naprej, po točke proti Norveški.

Ne spreglejte