Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
19. 12. 2013,
10.23

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
HDD Olimpija zimska klasika

Natisni članek

Četrtek, 19. 12. 2013, 10.23

8 let, 3 mesece

Bosanci navdušeni nad zimsko klasiko v Zetri, pri Olimpiji skrivnostni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Olimpija naj bi redni del sezone končala v Sarajevu, kjer se bo v olimpijski dvorani Zetra zoperstavila Beljaku in Celovcu. Bosanski mediji so nad spektaklom navdušeni, pri Olimpiji skrivnostni.

V počastitev 30. obletnice zimskih olimpijskih iger v Sarajevu naj bi dvorana Zetra 10. in 12. januarja gostila dve tekmi razširjenega avstrijskega prvenstva. V glavnih vlogah naj bi bili oklepniki Olimpije, ki bodo v Olimpijski dvorani Juana Antonia Samarancha, zgrajeni leta 1983, v kateri so leto pozneje potekali olimpijski boji, palice prekrižali z beljaškimi "orli" in aktualnimi prvaki iz Celovca. "Vodstvo Olimpije lepšega darila ljubiteljem hokeja v naši državi ob 30. obletnici največjega športnega dogodka pri nas ni moglo podariti," piše bosanski spletni portal sportsport.ba, medtem ko pri portalu avaz.ba zimske klasike še niso potrdili: "Hokejisti Olimpije želijo s tekmama v Zetri spomniti na lepe čase pred 30 leti. Hokejska zveza Bosne in Hercegovine je potrdila, da pogovori potekajo, a poudarila, da dokončnega dogovora še ni bilo." Pri Olimpiji očitno želijo počakati do dokončnega dogovora, predstavnik za odnose z javnostmi se na naše klice namreč ni odzval, in tako ostajajo skrivnostni.

V nasprotju s prizoriščem lanske zimske klasike, ko so obudili spečega Plečnika, pa nasprotnika, Beljak in Celovec, ostajata ista.

Ne spreglejte