Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Torek,
10. 11. 2015,
21.42

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Earvin Ngapeth Modena odbojka nesreča nesreča

Torek, 10. 11. 2015, 21.42

8 let

Slovenski rabelj povzročil hudo nesrečo in pobegnil (video)

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Odbojkarski zvezdnik Earvin N'Gapeth je v noči na petek povzročil hudo prometno nesrečo, v kateri so se poškodovale tri osebe. Francoz po nesreči ni ustavil, pozneje pa se je predal pristojnim.

N'Gapeth, ki je še v četrtek navduševal v Stožicah in igral z ACH Volleyjem, je le nekaj ur pozneje povzročil hudo prometno nesrečo, v kateri so se poškodovale tri osebe. Dve lažje, tretja pa je še vedno na intenzivnem oddelku.

Kar najbolj bode v oči, je to, da Francoz po trku vozil ni ustavil, ampak se kot največji strahopetec odpeljal naprej in ni pomagal poškodovanim. Pozneje je priznal krivdo, se predal policiji in se pokesal. "Šokiran sem in zelo mi je žal za to, kar sem storil. Odločil sem se, da se predam pristojnim in sprejmem odgovornost. Opravičujem se vsem udeleženim, njihovim družinam, klubu, soigralcem, sponzorjem in navijačem za moje nespametno ravnanje. Upam, da vsi trije čim prej okrevajo. Žal mi je," se je pokesal N'Gapeth.

Modena ga je že suspendirala

Na incident so se odzvali tudi pri Modeni in ravnali po pričakovanjih. N'Gapeth že v nedeljo ni bil del ekipe, vprašanje pa je, kdaj sploh bo, saj ga je klub do nadaljnjega suspendiral. "Najprej želimo povedati, da so naše misli pri poškodovanih in njihovih družinah in da imajo vso našo podpro. Glede na to, da je N'Gapeth vse skupaj priznal in prevzel odgovornost, smo ga do nadaljnjega suspendirali in ne bo vpleten v nobeno dejavnost v klubu. Modena je klub, ki temelji na resničnih vrednotah," so zapisali na uradni strani Modene.

Krivec, da se Slovenija ni veselila zlata

N'gapeth je sicer v zadnjem času eden najboljših in najbolj atraktivnih odbojkarjev, saj s svojo raznoliko igro navdušuje množice po svetu. Bil je tudi eden glavnih razlogov, da Slovenija v velikem finalu evropskega prvenstva v Sofiji ni osvojila zlatega odličja. Odbojkar Modene in Antonin Rouzier sta v finalu skupaj dosegla kar 36 točk in bila nerešljiva uganka za Slovenijo. Tudi zadnjo točko v tretjem nizu finala za 29:27 je na fantastičen način zaključil ravno povzročitelj prometne nesreče.

Ne spreglejte