Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
9. 7. 2008,
12.48

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Sreda, 9. 7. 2008, 12.48

8 let

Še zadnja preizkušnja pred DP

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
V Portorožu se z jutrišnjimi kvalifikacijami pričenja že tretji turnir Tušmobil LG serije v odbojki na mivki, ki bo prava preizkušnja pred vrhuncem letošnje sezone v Kranju.

Na vroči portoroški mivki bomo tudi tokrat zagotovo videli ekipe, ki so na prvih dveh turnirjih posegale po najvišjih mestih. Med ženskami sta to še vedno neporaženi sestri Fabjan (Champion), sledita jima Armal (Dimec, Rajak) kot drugi na lestvici. Ponovno sta si pravico do nastopa s tretjim mestom v Ljubljani prislužili Aliansa (Kocjančič, Vodeb), dovolj točk pa sta zbrali tudi MZG Grosuplje (Puhar, Legan).

Pri moških bomo na glavnem turnirju zopet srečali Flajsa in Satlerja (Ema TV), hkrati zmagovalca novogoriškega turnirja in nesrečna poraženca ljubljanskega finala. Pridružila se jima bosta tudi Marchiol 1 (Šabec, Miklavc), ki sta prav tako že dvakrat stala na zmagovalnih stopničkah. Visoko pozicijo na lestvici igralcev zaenkrat še držita Kalcer&Flerin (Matijaševič, Kristan), ki bosta tudi tokrat skušala priti dlje od polfinala. Prvič sta si pravico do direktnega nastopa na glavnem turnirju predhodno prislužila tudi Pokeršnik in Lesnik (Js pa ti) na četrtem mestu na lestvici.

Pravico do nastopa bosta dobili tudi dve domači ekipi, ki bosta gotovo na noge dvignili občinstvo na centralni portoroški plaži. Pri moških bosta to Simon Stubelj in Klemen Ponikvar, že znana odbojkarja na mivki iz obale, ter mladi igralki Eva Zupan in Helena Fabjan, najnovejši državni podprvakinji v kategoriji do 18 let.

Od 10. do 12. julija nas torej čakajo kar trije dnevi atraktivnih potez na mivki z izredno zanimivim spremljevalnim programom in nagradnimi igrami za LG telefone, vsekakor pa se splača slovensko obalo obiskati predvsem v soboto, 12. julija, ko bodo v poznih večernih urah na sporedu finalni dvoboji najboljših moških in ženskih dvojic ob 21.00 in ob 22.00 uri. Že sedaj pa se lahko vsi bralci aktivno vključijo v ugibanje rezultata ženskega finala.

Ne spreglejte