Ronda Rousey je po porazu le spregovorila

Ronda Rousey se je v noči na soboto po 13 mesecih vrnila v oktagon, a ni se izšlo tako, kot si je nekdanja kraljica UFC zamislila. Branilka naslova svetovne UFC-prvakinje v bantamski kategoriji, Brazilka Amanda Nunes, je Američanko dotolkla že v prvi rundi.

Ronda Rousey se je želela vrniti z zmago, a Brazilka se je požvižgala na to in Američanko na nič kaj spoštljiv način  ''pojedla'' že v prvi rundi.

1 / 7

Ronda Rousey se je želela vrniti z zmago, a Brazilka se je požvižgala na to in Američanko na nič kaj spoštljiv način ''pojedla'' že v prvi rundi. Foto: Reuters

2 / 7

Foto: Guliver/Getty Images

3 / 7

Foto: Guliver/Getty Images

4 / 7

Foto: Guliver/Getty Images

5 / 7

Foto: Guliver/Getty Images

6 / 7

Foto: Guliver/Getty Images

7 / 7

Foto: Guliver/Getty Images

Ronda je po brutalnem nokavtu pred 13 meseci, ko je njeno vladavino končala Holly Holm, potrebovala dolgo časa, da si je zbistrila glavo in bila pripravljena, da ponovno stopi na veliki oder. A načrt, da se vrne na prestol bantamske kategorije, je spodletel, saj jo je odlična Brazilka brez vsakršnega spoštovanja premagala že v prvi rundi.

''Želim se zahvaliti vsem navijačem, ki so mi stali ob strani, ne samo v dobrih časih, pač pa tudi težkih. Z besedami ne morem opisati, koliko mi to pomeni. Nisem se želela samo vrniti, želela sem se vrniti z zmago, a včasih, tudi če v svoj priprave vložiš vse in si nekaj tako zelo želiš, se ne izide po načrtih,'' je v izjavi, ki jo je objavil ESPN, zapisala 29-letna ameriška zvezdnica, za katero je bil to še drugi zaporedni poraz. 

Bo Ronda Rousey po novem porazu končala kariero?

  • Da. 81,18%
  • Ne. 18,82%

"Hvala, ker verjamete vame in me razumete"

Bronasta z olimpijskih iger Peking 2008 v judu je imela pred črno serijo na svojem računu kar 12 zaporednih zmag in v tem času močno dvignila zanimanje tudi za ženske borbe. ''Ponosna sem na to, da se je popularnost tudi za ženske dvoboje močno dvignila. Dekleta lahko zdaj izpolnijo svoje sanje, dober primer je tudi Amanda,'' je dodala.

Kaj torej pomeni poraz, jo bomo še kdaj videli? ''Potrebujem čas, da vse skupaj premeljem in razmislim, kako naprej. Hvala, ker verjamete vame in me razumete,'' je še povedala Ronda in pustila vrata odprta. Morda pa jo vendarle še kdaj vidimo v oktagonu.

V manj kot minuti do treh milijonov

Že to, da je Rouseyjeva kljub porazu zaslužila tri milijone ameriških dolarjev (2,85 milijona evrov), je velik obliž na rane, ki ji jih je prizadejal drug zaporedni poraz. Zmagovalka in prvakinja Amanda Nunes je denimo dobila ''le'' 200 tisoč dolarjev. V primeru poraza pa bi dobila zgolj 100 tisoč dolarjev.

Bi nastavili svojo glavo za tri milijone dolarjev?

  • Takoj! 78,06%
  • Ne, niti pod razno. 21,94%

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano