Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Ponedeljek,
22. 11. 2010,
15.44

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Ponedeljek, 22. 11. 2010, 15.44

8 let

Odštevanje do stožiškega spektakla

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Še dva dni nas loči do velikega odbojkarskega dogodka, ki se bo s tekmo 2. kroga lige prvakov med ACH Volleyem in črnogorsko Budvo odvil v sredo v novi dvorani v Stožicah.

Slovenski državni prvak, ki je prejšnji teden prišel do pomembne gostujoče proti poljskemu Jastrzebskim, je še lani na noge dvigoval številno publiko v dvorani Tivoli. A temu ne bo več tako, priljubljeni ''Ti-Volley'', kot so ga preimenovali ljubitelji odbojke, bo zamenjala stožiška lepotica. Zanimanje za tekmo je res izjemno, kar pove podatek, da so karte pošle že pred tedni. Vzdušje, ki so ga gledalci med tekmi ACH-ja pripravljali v dvorani Tivoli bo ostal v večnem spominu, a lahko verjamemo, da se lahko le ta ne samo ponovi, pač pa se še poveča, v Stožicah.

Organizator obljublja nepozabni večer

Ker so vstopnice za to prvo domačo tekmo že zdavnaj razgrabljene in je dejansko pričakovati več kot 12.500 obiskovalcev, bodo vrata odprta za vse že ob 18. uri. Za amimacijo pred, med in po tekmi, bo kot vedno na tekmah Blejcev skrbel moderator Urban Simčič. Poleg dobre glasbe, raznih nagradnih iger, bo poskrbljeno za tudi navijaško ogrevanje. Kot pravi organizator, malce za šalo malce za res, je preteklo že kar nekaj časa od zadnje domače tekme in bo tako potrebno obnoviti in dodatno utrditi navijaško koreografijo in gesla spodbujanja. Samo mislimo si lahko, kako se bo iz skoraj 13.000 grl slišal blejski najbolj pogost navijaški ''stavek'': ''En, dva, ACH!''

Strani znanci v vrstah Budve

Nasproti Blejcem bo na uvodni tekmi v Stožicah stala črnogorska Budvanska Rivijera, za katere igrajo tudi naš reprezentančni libero, bivši igralec ACH Volleya in izjemni motivator Sebastijan ''Škoro'' Škorc, organizator igre Veljko Petković še lani član Blejcev in sedanji slovenski selektor Veselin Vuković. Budva, ki svojem prvenstvu nima prave konkurence, je v prvem krogu v domači dvorani na kolena spravila favorizirani grški Olympiacos. Med obema še neporaženima v skupini C se res obeta izjemna tekma, brez popuščanja, odločale bodo malenkosti.

Skratka, odštevanje pred spektaklom se lahko začne. Igralci ACH Volley, ki so letos še neporaženi na vseh frontah, bodo naredili vse na nadaljujejo z izjemnim nizom in pustili srce na igrišču. Da to še kako dobro znajo, so že večkrat dokazali v Ti-Volleyu, zakaj bi blo v Stožicah drugače?

Ne spreglejte