Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
20. 10. 2012,
19.09

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Sobota, 20. 10. 2012, 19.09

8 let

Nov poraz Kamničank na gostovanju

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Odbojkarice Calcita Volleyballa so v tekmi 4. kroga srednjeevropske lige v Bratislavi izgubile proti domači Slavii z 0:3 (-20, -21, -21).

Calcit Volleyball na domačem igrišču in Calcit Volleyball na gostujočem igrišču očitno nista isti ekipi. Medtem ko Kamničanke doma beležijo zmage, v gosteh nikakor ne najdejo ritma (podobno je z moško ekipo), nikakor se ne morejo izogniti slabim trenutkom, ki se izkažejo kot usodni. Proti Slavii je kazalo na njihov uspeh samo do drugega tehničnega odmora prvega niza, v nadaljevanju pa so domače imele kljub nekaterim boljšim obdobjem kamniške ekipe ves čas reči pod nadzorom. Glavni razlog za poraz slovenskih podprvakinj je gotovo slabša igra sprejemalk, Tjaša Turnšek in Petra Kramolc nista imeli svojega dneva, enako velja za Ano Starčević, povratnico po poškodbi, blokerka Jelena Strel Kosmač pa je bila premalo, da bi Kamničanke lahko prišle do tretje zmage v letošnji ligi.

Varovanke Olega Gorbačova so tekmo sicer dobro začele. Po izenačenju na peti točki so dosegle pet točk zapored, toda nato so se začele vrstiti napake. Domače, pri katerih je bila razpoložena sprejemalka Miroslava Kuciakova, so jih začele loviti, po izidu 11:15 so dosegle pet točk zapored in prišle v vodstvo. Videti je bilo, da je gostjam odmor koristil, toda po izenačenju na 18. točki so domače spet dosegle serijo treh zaporednih točk, kot se je izkazalo, so s tem prišle do vodstva 1:0.

Naslednja črna serija kamniških odbojkaric se je zgodila na začetku drugega niza, po vodstvu s 3:1. Slovakinje so spet dosegle pet zaporednih točk, ob prvem tehničnem odmoru so vodile z 8:5. Nato je sledila boljša igra Kamničank, ki so povedle s 14:13, to pa je bilo tudi njihovo zadnje vodstvo na tekmi, saj je obdobje po drugem tehničnem odmoru drugega niz in ves tretji niz povsem pripadel gostiteljicam. Te so v zadnjem delu že vodile tudi z 20:11, a je tekmicam na koncu uspelo nekoliko ublažiti poraz.

Ne spreglejte