Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Jaka Lopatič

Sobota,
1. 5. 2010,
22.37

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Sobota, 1. 5. 2010, 22.37

8 let

Hoag je pogrešal disciplino

Jaka Lopatič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Odbojkarji ACH Volleyja so se sicer častno zoperstavili Trentinu v polfinalu lige prvakov, vendar je trener Glenn Hoag našel nekatere pomanjkljivosti – predvsem v disciplini.

Andrej Flajs, igralec ACH Volleyja "Z izjemo prvega seta, v katerem nas je s servisom uničeval Kubanec Juantorena, smo prikazali všečno predstavo. V drugem setu nismo delali toliko napak in osvojili smo niz, ki smo si ga želeli. V nadaljevanju je bilo nekoliko več utrujenosti in premalo zbranosti, zaradi česar smo začeli delati napake. Trentino je na drugi strani pokazal, da je res dobra ekipa. Italijanom želim, da v nedeljo dokažejo svojo kakovost in vnovič osvojijo Evropo."

Radostin Stojčev, trener Trentina "Zavedal sem se, da bo težka tekma. Igralcem sem pred dvobojem dejal, da ne smejo podcenjevati ACH Volleyja, kajti njegovi igralci so dobri, kar so dokazali v tej sezoni lige prvakov. Prvi set je bil za nas lahek. V drugem smo pobegnili, vendar izgubili momentum. Napake so se kar vrstile, predvsem, ker smo se morali navaditi na drugačne žoge, s katerimi igramo v Italiji."

Glenn Hoag, trener ACH Volleyja "Vedeli smo, da Trenitno ne bo imel težav le z žogami temveč tudi z utrujenosto in to smo želeli izkoristiti. Drugi set smo dobili, ker smo zmanjšali napake. V tretjem smo jih nato naredili občutno preveč – kar trinajst nepotrebnih. Tukaj je razlika med nami in Trentinom. Zato je tudi najboljša ekipa. Z izjemo predstavo Kamnika, nisem zadovoljen s prikazanim nekaterih drugih. Premalo je bilo prisotne discipline, še posebej v tretjem setu. Želel sem, da bi fantje igrali našo igro in to s čim manj napakami. Trentino jih recimo dela le pet na set in to je zame odbojka. Zaradi tega nisem zadovoljen."

Matey Kaziyski, igralec Trentina "Za nas je bila to zelo težka tekma. Le na začetku smo bili suvereni. Pričakovali smo, da bo zato v nadaljevanju lažje. V drugem setu smo nekoliko popustili, Blejci pa niso popustili in pokazali željo po zmagi. Osvojili so tudi set, zato je za nas postalo težje. Morali smo igrati stoodstotno, da smo si zagotovili nedeljski finale."

Ne spreglejte