TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
17. 9. 2013,
12.22

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Torek, 17. 9. 2013, 12.22

6 let, 6 mesecev

Se spomnite oglasa Lupčka mi je dala?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Lepe stvari ohranimo v spominu in danes z vami iz arhiva delimo naš oglas, ki je navduševal Slovenijo natanko dve leti nazaj.

V oglasu Lupčka mi je dala fantek teče skozi vas in želi vsem povedati dobro novico, da mu je punčka dala lupčka.

Oglas je bil pripravljen ob predstavitvi našega medija Planet Siol.net, medija, ki je ves čas na preži in dosegljiv svojim bralcem kadarkoli in kjerkoli in ima v sebi željo pozitivne stvari v življenju deliti z vsemi. Zato je bila rdeča nit oglasa misel, da želimo ljudje, ko se nam nekaj lepega zgodi, to takoj sporočiti, povedati naprej. In to vsem.

V oglasu Lupčka mi je dala sta nastopila simpatična Tjaž Drganc in Noa Ekstanič Frančeškin ter s svojim nastopom osvojila in obnorela vso Slovenijo. Poleg TV-oglasa sta bila Tjaž in Noa tudi glavna akterja radijskih in tiskanih oglasov. Oba sta tako ustvarjalce oglasov kot tudi celotno Slovenijo navdušila s svojo prisrčnostjo, pridnostjo in raznimi prigodami na snemanju.

Več o nastajanju oglasa si lahko preberete na tej povezavi. Oglas si lahko ogledate in ga delite naprej tudi na YouTubu.

Celotna akcija Lupčka mi je dala, ki jo skupaj s Planet Siol.net pripravila agencija Pristop, je postala hit. Fraza Lupčka mi je dala se je pogosto spontano pojavljala v statusih družabnih omrežij, radijske postaje so naredile parodijo oziroma celo nadaljevanje zgodbe, tiskani in spletni mediji so želeli objaviti čim več informacij o akciji (vključno s podatki o glavnih igralcih in izboru glasbene podlage).

Ena izmed parodij oglasov, ki začetni poljub stopnjuje na poroko, nosečnost, ločitev in tudi na pokoj.

Vas zanima, kako so si na eni izmed radijskih postaj zamislili oglas čez 15 let?

Ustvarjanja oglasa so se lotili tudi najmlajši. Kako uspešni so bili, si oglejte v spodnjem video prispevku.

Za komunikacijsko akcijo je Planet Siol.net prejel vrsto nagrad, ki je potrdila uspešnost oglasov in celotne komunikacijske akcije.

In danes? Planet Siol.net je dve leti starejši, dve leti starejša sta tudi glavna junaka kampanje. Vas zanima, kako sta videti in kaj počneta Noa in Tjaž danes?

Ne spreglejte