SiolNET.
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Viktor, Netko, Websi, kateri nam je najljubši?

2

termometer

Leta 2011 je medij Planet Siol.net doživel prenovo, tej pa so sledile številne nagrade, ki dokazujejo, da dokazujejo, da so naše delo opazili tudi bralci in strokovna javnost.

Planet Siol.net je v kratkem delovanju po predstavitvi medija prejel številne nagrade. Z njimi dokazujemo, da smo kakovosten medij, prav tako kredibilen. Med nagradami, ki to dokazujejo, je tudi zadnja nagrada, Nagrado WEBSI v kategoriji Delilci novic, pri čemer je komisija v obrazložitvi zapisala, da gre za sodobno, pregledno in privlačno spletno stran, smo prejeli tudi lani. To dokazuje tudi podobna nagrada, ki kaže na dobro opravljeno delo, vrednote, kot so prepletenost medijskih modelov, poglobljenost informacij in vključevanje uporabnikov, Netko 2011 (v kategoriji Mediji in informativni portali), ki smo jo ponosno postavili na polico ob bok drugim nagradam.

Letos marca smo postali tudi ponosni lastniki Viktorja za najbolj priljubljeno spletno stran.

Jeseni 2012 je Planet Siol.net prejel prestižno nominacijo za nagrado WSA – World Summit Awards v kategoriji Mediji in novice s strani svetovnega vrh za najboljše elektronske vsebine. Ta nagrada je namenjena le najboljšim elektronskim vsebinam, podeljujejo pa jo tudi pod pokroviteljstvom Združenih narodov.

Predstavitev oziroma preoblikovanje medija SiOL.net v vodilni slovenski digitalni medij Planet Siol.net je pospremil TV-oglas Lupčka mi je dala, zanj pa je bil Planet Siol.net na 21. Slovenskem oglaševalskem festivalu nagrajen s srebrnim priznanjem v tekmovalni skupini A-Film. Projekt je bil nagrajen tudi z bronasto nagrado effie na 22. Slovenskem oglaševalskem festivalu. Simpatičen TV-oglas je nastal po kreativni ideji agencije Pristop, pri produkciji oglasa pa je na pomoč priskočila še produkcijska hiša Super 16. V njem v glavni vlogi nastopata navihana Tjaž in Noa. Spomin na odmeven TV-oglas si oglejte spodaj.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin