SiolNET.
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Prva dvobojevalka je Elizabet

2

termometer

Gospoda se je po kratkem posvetu odločila, da je prva dvobojevalka Elizabet.

"Ta oseba ni rada sprejemala naših odločitev, vse je hotela narediti po svoje," je svoj pojasnjevalni govor začela glava družine Andrej Z. Na voditeljičino vprašanje, ali je to najšibkejši člen kmetije, je pritrdil: "Lahko bi se reklo, da je to najšibkejši člen kmetije. Če pogledam svoje hlapce, potem vidim, da bom brez nje najlažje shajal. Ta oseba je Elizabet."

Elizabet je bila nad imenovanjem za prvo dvobojevalko šokirana: "Zanimivo, nisem pričakovala. Vem, da sem naredila vse. Tudi danes sem dobila nalogo, da grem na vrt, in sem šla. Delo vidim, vidim, kaj je treba narediti, in mislim, da je odločitev krivična. Verjetno je pravi razlog za nominacijo, da se jim zdim konkurenca, saj sem zaposlena kot kmetica." V obrambnem govoru pa Elizabeta ni izbirala besed in med drugim rekla, da se ji zdijo tri dekleta primernejša za nominacijo. "To so Jasmina, Žana in Kristina," je povedala in s tem nekoliko prizadela tekmovalke, ki niso razumele, zakaj je izbrala njih. "Krepat ma ne mulat," s temi besedami se je Elizabet pogumno podala v boj.

Na koncu je gospodar še enkrat pojasnil odločitev gospode: "Nisem se jaz odločil. Elizabeto sem največ lahko uporabil v vinogradu in na njivi, pridna je bila, a za poznejša opravila bi jo lahko najmanj pogrešal."

Hm, Andrej je priznal, da to ni bila njegova ideja. Čigava pa je bila? Gre res za taktično odločitev?

Spored Kmetije: Nov začetek

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin