Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
22. 11. 2016,
10.26

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Nova KBM

Natisni članek

Osebne finance Nova KBM limit izredni limit advertorial

Torek, 22. 11. 2016, 10.26

2 meseca

Nenadne finančne težave lahko reši futuristična storitev

Vsebino omogoča Nova KBM

Ko nas presenetijo večji nepričakovani izdatki in nam trenutni prihodki ne zadostujejo, se lahko odločimo za izredno povečanje limita za prekoračitev sredstev.

par račun banka stroški | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Ko odpremo osebni bančni račun, nam banka avtomatično odobri redno prekoračitev svojega stanja na računu. Ta znesek ponavadi znaša nekaj sto evrov.

Morate premostiti likvidnostne težave?

Uporabniki, ki morajo v kratkem času priti do večje vsote denarja, lahko zaprosijo za odobritev izrednega limita. Tako bodo lažje kos nepredvidenim stroškom, kot je popravilo avtomobila ali nakup opreme za dom oziroma hišno popravilo.

Banke izredni limit načeloma odobrijo za obdobje do enega leta, nekatere tudi manj, mogoče pa se je odločiti tudi za avtomatično obnovo.  

Pri odobritvi izrednega limita banke običajno zaračunajo stroške odobritve in včasih tudi zavarovanje rizika. Komitenti pa za ugodnosti, ki jih prinaša izredni limit, vsak mesec plačujejo relativno visoko mesečno vodenje računa.

Futuristična banka, ki razume, da včasih potrebujemo več, kot imamo

par račun banka stroški | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Sodobne bančne storitve postajajo dnevna rutina vsakega uporabnika. To so mobilna in spletna banka, sodobne plačilne kartice in njihovo zavarovanje ter varnostni sms.

Osebni paketni račun Futurist pri banki Nova KBM poleg osmih sodobnih bančnih storitev omogoča tudi odobritev dvojne vrednosti obstoječega limita, kot ga uporabnikom ponujajo druge banke. Za prvo odobritev limita pa banka zaračuna le polovične stroške.

Futurist le do 17. januarja

Račun Futurist lahko odprete v petih minutah kar prek spleta, brez obiska poslovalnice. Če se odločite za ta paket, boste vsak mesec prihranili kar 2,1 evra. Preverite pogoje in ujemite posebno ponudbo, ki velja le do 17. januarja 2017.

Dodatna ugodnost za nove komitente v osrednji Sloveniji

mobilna telefonija banka | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock Da bo poslovanje še bolj gladko, so novi komitenti ali povratniki Nove KBM v osrednji Sloveniji zdaj upravičeni tudi do brezplačnega dvigovanja denarja na vseh bankomatih po Sloveniji – osebni račun pri Novi KBM morajo skleniti do 17. januarja 2017.

Ponudba v osrednji Sloveniji velja v poslovalnicah: Ljubljana, Ljubljana Center, Kranj, Novo Mesto, Brežice, Žiri, Krško in v enotah Pošte Slovenije v Ljubljani in širši okolici.

Prednosti dodatnega limita pri Novi KBM:

  • brezplačna in hitra odobritev osnovne prekoračitve,
  • dodatna sredstva lahko preprosto naročite kar prek spletne banke Bank@Net ali Telebanke. V banko pridete le na podpis pogodbe, ki jo pripravijo že vnaprej.
  • Obresti obračunavajo samo na izkoriščeni del.
Ne spreglejte