Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
16. 11. 2022,
12.18

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Stoja Trade

Natisni članek

advertorial Istra Hrvaška nepremičnine Stoja Trade Umag

Sreda, 16. 11. 2022, 12.18

2 meseca, 1 teden

Garden Palace Resort

Hrvaška in schengen: je to zadnji čas za ugoden nakup apartmaja na Hrvaškem?

Vsebino omogoča Stoja Trade

Slikovito istrsko mesto na Jadranski obali, ki tudi med zimo izstopa s svojo lepoto, predstavlja nekakšna vrata Istre iz Evrope. Umag je ena izmed najbolj priljubljenih turističnih destinacij na Hrvaškem, ki nas takoj po prihodu v mesto očara s svojim šarmom, raznolikostjo in bogato turistično ponudbo. Zakaj ne bi tukaj imeli svojega lastnega doma na morju, kjer boste lahko uživali v mediteranskem podnebju vse dni v letu? Bliža se zima in z nakupom apartmaja ob morju lahko uživate v milem mediteranskem podnebju tudi v najhladnejših mesecih.

Med biseri hrvaške Istre je tudi mesto Umag. | Foto: Stoja Trade Med biseri hrvaške Istre je tudi mesto Umag. Foto: Stoja Trade

Morje ima tudi pozimi neko privlačnost, mesteca pa nas mogoče zdaj še bolj lahko očarajo s čarobnim vzdušjem. Pozimi ni gneče, narava je navdihujoča, tako da se lahko popolnoma prepustimo sproščenemu utripu, ki vlada ob obali.

Mediteransko podnebje nam tudi pozimi pomaga, da se popolnoma odklopimo od vsakdanjih skrbi in si napolnimo baterije, vonj po morju nas vedno napolni s svežo energijo, večerni sprehodi po obmorskih mestih pa nas ponesejo v daljne kraje. Če bi imeli ob morju svoj apartma, bi se za hiter pobeg na obalo lahko odločili vsak konec tedna tudi pozimi. Tako bi imeli svojo oazo sprostitve vedno na dosegu roke. Umag je zaradi bližine in svoje očarljivosti idealno mesto, kjer si lahko ustvarimo svoj sanjski kraj za preživljanje časa ob morju.

Takoj ko začutite vonj Jadranskega morja v zraku, je jasno, da ste na posebnem mestu, ki lahko postane vaš novi dom na morju.

Izberite si svoj kotiček ob morju. Garsonjere so že razprodane, še vedno pa lahko preverite ponudbo in poiščete najboljšo možnost zase.

Popolnoma opremljen apartma ob morju z garažo je na voljo že od 148.311 evrov.

Eno od najbolj priljubljenih istrskih mest lahko postane vaš dom ob morju

Apartmajski kompleks Garden Palace Umag leži tik ob morju. | Foto: Stoja Trade Apartmajski kompleks Garden Palace Umag leži tik ob morju. Foto: Stoja Trade

Umag je eno od najbolj priljubljenih istrskih mest. Ustanovljeno je bilo v času rimskega cesarstva na nekdaj majhnem otoku. Skozi stoletja je postalo veliko trgovsko središče regije in prejelo naziv "Hrvaška vrata v Evropo". Slikovite ozke tlakovane uličice z idiličnimi hišami, ki v romantično oguljenih srednjeveških pročeljih nosijo bogate zgodbe preteklega časa. Veliko k zgodovinski vrednosti mestnega jedra pristavijo še cerkve, zgrajene med 14. in 16. stoletjem.

Že pred tisočletji je bilo mesto zatočišče rimskih plemičev, ki so si ob istrski obali uredili svoje poletne rezidence. Predvsem ob obali severno od Umaga tako najdemo veliko razkošnih podeželskih vil.

Skoraj dve tisočletji pozneje lahko le streljaj iz mestnega jedra v moderni palači udobja Garden Palace Resort znova odkrijete duh starorimskega izobilja in užitka.

V sklopu kompleksa je tudi bazen. | Foto: Stoja Trade V sklopu kompleksa je tudi bazen. Foto: Stoja Trade

Vaš novi dom na morju

Na voljo so apartmaji v velikosti od 26,99 m2 do 124,50 m2 | Foto: Stoja Trade Na voljo so apartmaji v velikosti od 26,99 m2 do 124,50 m2 Foto: Stoja Trade

Tik ob morju je v Umagu razkošno apartmajsko naselje s štirimi stavbami, ki imajo vse tudi dostop do morja in omogočajo dragocen pogled na morje.

V neposredni bližini so sprehajalne poti do pristanišča in starega mestnega jedra, v sklopu apartmajskega kompleksa so tudi restavracija, bar ter vrt z bazenom. Na voljo so popolnoma opremljeni apartmaji s pohištvom, belo tehniko, kopalniško opremo, tako da so pripravljeni na takojšnjo uporabo.

Apartmaji različnih velikosti in položajev, ki imajo tudi terase s pogledom na morje, manjše lože oziroma balkone ali francoske balkone, so bili zgrajeni leta 2009.

Nakup nepremičnine na Hrvaškem je naložba, ki je ne boste obžalovali. | Foto: Stoja Trade Nakup nepremičnine na Hrvaškem je naložba, ki je ne boste obžalovali. Foto: Stoja Trade

Izbirate lahko med apartmaji velikosti od 26,99 m2 do 124,50 m2 neto površin. Za vse, ki imajo radi velike zunanje lastniške površine, apartmaji omogočajo velike atrije (tudi do 51,82 m2) ter velike terase (tudi do 106,02 m2). Parkiranje je omogočeno v garaži ali na nivoju, vsakemu od stanovanj pripada določeno število lastniških parkirnih mest.

Preverite ponudbo apartmajev

Udobje, ki ga prinašajo obmorski apartmaji

Zagotovite si svoj lasten pogled na morje. | Foto: Stoja Trade Zagotovite si svoj lasten pogled na morje. Foto: Stoja Trade

V bližini apartmajskega kompleksa je na voljo vsa infrastruktura, ki jo potrebujete za udobno preživljanje časa ob morju. Okolica pa je primerna tudi za aktivno preživljanje prostega časa, saj so na voljo številne poti, primerne tudi za kolesarjenje.

V bližini so plaže za različne okuse. poleti lahko obiščete plažo Dante, glavno plažo v Umagu, plažo Laguna Stella Maris in druge priljubljene turistične točke, kot sta vodni park Aquapark Istralandia in golf igrišče Adriatic Kempinski.

V okolici je na izbiro veliko odličnih restavracij, kot so Konoba Buščina in Konoba Nono ter številne druge v starem mestnem jedru. Na dosegu roke so tudi drugi jadranski biseri, kjer so nepozabni spomini zagotovljeni: Rovinj, Motovun, pa tudi Portorož in Trst. Najbližje letališče Pulj je od Garden Palace Resorta oddaljeno 89 km.

V uri in pol do sanjskega doma ob morju

Ob kompleksu Garden Palace Umag je na voljo vsa infrastruktura za udobno bivanje. | Foto: Stoja Trade Ob kompleksu Garden Palace Umag je na voljo vsa infrastruktura za udobno bivanje. Foto: Stoja Trade

Garden Palace Resort je iz Ljubljane oddaljen le uro in pol vožnje. Ko bo Hrvaška sprejeta v schengensko območje, bo to poenostavilo potovanje tja, zaradi česar bodo nepremičnine na Hrvaškem še bližje.

Nakup nepremičnine ob Jadranskem morju na Hrvaškem je tudi odlična naložbena priložnost, saj bodo po sprejetju Hrvaške v schengensko in evroobmočje cene nepremičnin gotovo narasle, zato je zdaj res pravi čas za nakup nepremičnine na Hrvaškem. Prav te dni evropski poslanci razpravljajo o hrvaškem vstopu v schengen. Z lastnim stanovanjem na morju pa si lahko zagotovite tudi stalen vir prihodka, če boste nepremičnino oddajali v najem.

Stoja Umag | Foto: Za več informacij obiščite: www.gardenpalaceumag.si

Lokacija: Umag

Cene: od 139.148,10 evra do 655.611,26 evra

Velikosti: od 26,99 m2 do 124,50 m2 neto površin

Letnik: 2009

Ekskluzivna prodaja: Stoja Trade, d.o.o., Ljubljana

Kontakt: Zoran Đukić, +386 41 652 141; zoran@stoja-trade.si 

Ne spreglejte