Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
21. 5. 2018,
14.59

Osveženo pred

5 let, 10 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

DUTB PR članek

Ponedeljek, 21. 5. 2018, 14.59

5 let, 10 mesecev

Z nakupom pisarniških prostorov do pisarn sodelovanja in boljšega poslovanja

Oglasno sporočilo
DUTB Trzin

Na dobro počutje zaposlenih in posledično boljše delovne rezultate vplivajo tudi prostori, v katerih zaposleni opravljajo svoje delo. Glede na to, da v službi dnevno preživimo vsaj osem ur, je počutje na delovnem mestu izjemnega pomena.

Trendi v oblikovanju pisarniških prostorov narekujejo manjše število prilagodljivih pisarn in povečanje števila skupnih prostorov. Raziskave namreč kažejo, da je sodelovanje med zaposlenimi zelo povezano z dobrimi poslovnimi rezultati, zato je na vas, da investirate v poslovne prostore, v katerih bodo vaši zaposleni lažje sodelovali in imeli pravo razmerje med individualnim ter skupinskim delom.

Če mislite, da je takšne poslovne prostore za vzpostavitev vaših pisarn nemogoče najti, se motite! Pobrskajte po pisarniških prostorih, ki jih prodaja DUTB, verjamemo, da boste našli prave za svoje podjetje. 

Eurocenter
 | Foto: Eurocenter

V središču Ljubljane so na voljo atraktivne pisarne na Trdinovi ulici, na Slovenski cesti ter v poslovni stavbi Eurocenter, kjer so na voljo tudi parkirna mesta. Le čez cesto od poslovne stavbe Eurocenter so v stolpnici Dela pisarne s prekrasnim razgledom na središče mesta Ljubljana, na odlični lokaciji ob Celovški in Litostrojski cesti v Ljubljani pa je na voljo delno oddan poslovni prostor.

Trzin | Foto: Trzin

V neposredni bližini Ljubljane, v Trzinu, so na prodaj poslovni prostori, ki jih lahko uredite po svojih željah, zaradi privlačne lokacije v obrtno-poslovni coni, v kateri deluje mnogo podjetij, pa predstavljajo zanimivo naložbo v prihodnost vašega podjetja.

Središče Maribora | Foto: Središče Maribora

Zanimanje za nepremičnine raste tudi v Mariboru, zato je investicija v poslovne prostore v drugem največjem slovenskem mestu dobra naložba. Na odlični lokaciji v središču Maribora je deloma oddana poslovna stavba, ki ji pripadajo tudi parkirna mesta. Poslovni prostori so na prodaj tudi v neposredni bližini UKC Maribor, pisarne lahko kupite na levem bregu Drave v neposredni bližini središča Maribora. V predelu Melje so na voljo pisarne v Ulici Kraljeviča Marka 6 ter na naslovu Ulica Kraljeviča Marka 19. V bližini avtocestne povezave Maribor-Ljubljana pa je poslovna stavba s pisarnami, stanovanjem in skladiščem.

Če pa nameravate svojo dejavnost seliti v Beograd, je v Novem Beogradu na prodaj poslovna stavba, ki jo sestavljata pisarniški del in avtosalon.

Beograd | Foto: Beograd

Vse priložnosti za poslovne prostore vaših sanj lahko preverite tukaj.

Ne spreglejte