Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
13. 12. 2010,
15.16

Osveženo pred

7 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Ponedeljek, 13. 12. 2010, 15.16

7 let, 2 meseca

Skupina Pivovarna Laško bo tudi letos izplačala božičnice

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Uprava Pivovarne Laško se je odločila, da bo tudi letos zaposlenim izplačala božičnice. Te bodo enake lanskim, kar pomeni 800 evrov bruto na zaposlenega.

To bo uprava storila kljub zaostrenemu finančnemu položaju, v katerem so se zaradi visokih kratkoročnih obveznosti do bank v zadnjih dveh letih znašle družbe skupine Pivovarne Laško.

Izplačilo v obliki bonusov poslovnih partnerjev Da bi izplačilo božičnic kar v najmanjši meri dodatno obremenilo likvidnostni položaj družbe, se je uprava laške pivovarne odločila, da bo letošnje božičnice izplača v obliki bonusov nekaterih poslovnih partnerjev skupine Pivovarne Laško. Na ta način bo družba zaprla neporavnane obveznosti kupcev do podjetij iz skupine, so sporočili iz laške pivovarne.

V Gorenju prizadevanja za poseben prejemek V Gorenju si tudi letos prizadevajo, da bi zaposleni ob koncu leta prejeli poseben prejemek, višino prejemka pa bo vodstvo Gorenje določilo v naslednjih dneh.

Dodatno izplačilo tudi v Cikarni Celje in Tušu Eno najuspešnejših celjskih podjetjih Cinkarna Celje je svojim zaposlenim pred dnevi izplačala dodatno denarno izplačilo v višini 537 evrov neto, dodaten prejemek pa bodo zaposlenim izplačali tudi v Tušu.

Božičnici za delavce Novega in Kilija V žalskem podjetju Novem bodo zaposleni prejeli 470 evrov bruto dodatnega prejemka pri decembrski plači, božičnico pa bodo prejeli tudi delavci libojskega Kilija.

Najvišja božičnica zaposlenim v Premogovniku Velenje Najvišjo božičnico pa bodo letos prejeli zaposleni Premogovnika Velenje. Znašala bo 900 evrov bruto na zaposlenega.

V CM Celje božičnice ne bo Zaradi slabih razmer v gradbeništvu v največjem celjskem gradbenem podjetju CM Celje letos ne bodo izplačali ne božičnice ne 13. plače.

Delavcem Juteksa dodatnih 430 evrov neto Tudi v žalskem Juteksu, kjer so zaposleni lani prejeli 300 evrov božičnice, je letos ne bodo izplačali, bodo pa zaposlene razveselili z dodatnim plačilom v višini 430 evrov neto.

V Alposu in Uniorju nagrada v obliki bonov Božičnice letos ne bodo izplačali v šentjurskem Alposu in zreškem Uniorju, kjer pa bodo zaposleni prejeli nagrado za delo v obliki bonov.

V Etolu in Steelu odločitev v naslednjih dneh V Etolu in štorskem Steelu, kjer božičnic niso nikoli prejeli, se bodo o izplačilu nagrade za uspešno poslovanje odločili v prihodnjih dneh.

Ne spreglejte