Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
7. 12. 2016,
10.19

Osveženo pred

7 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,13

Natisni članek

Theodore Kyriakou Arianna Huffington Thrive Global Antenna Group

Sreda, 7. 12. 2016, 10.19

7 let, 2 meseca

Podjetje Arianne Huffington se namerava širiti tudi v Slovenijo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,13
Arianna Huffington | Foto Reuters

Foto: Reuters

Antenna Group je sklenila partnerstvo z novoustanovljeno platformo za dobro počutje podjetij in posameznikov ter izboljšanje učinkovitosti Thrive Global.

Platformo Thrive Global je ustanovila in jo vodi medijska podjetnica Arianna Huffington, ustanoviteljica spletnega medija The Huffington Post.

Širitev na nove trge, tudi na območje nekdanje Jugoslavije

Strateško partnerstvo z družbo Antenna Group je temeljni steber za načrtovano mednarodno rast platforme Thrive Global in ključna pomoč pri njeni širitvi v Grčijo, na Ciper, v Romunijo, države nekdanje Jugoslavije, Slovaško, Madžarsko, Bolgarijo, Češko, Turčijo in Rusijo.

Skupina Antenna Group bo s svojimi lokalnimi izkušnjami in znanjem ter razvejano mrežo pomagala platformi Thrive Global pri širitvi na nove trge.

Pomoč pri širitvi na tradicionalno težko dosegljive trge

Podporo jim bo ponudila prek svoje enote Amplifier, ta s svojimi številnimi lokalnimi zvezami in naborom medijskih kanalov digitalnim podjetjem omogoča najboljše možnosti za hitrejšo širitev na tradicionalno težko dosegljive trge.

"Thrive Global bo imel velik vpliv na naša življenja in delo, zato me veseli, da bomo z Arianno in njeno ekipo sodelovali pri doseganju teh ciljev," je ob sklenitvi partnerstva povedal Theodore Kyriakou, izvršni direktor družbe Antenna Group. "Enoto Amplifier smo ustanovili prav zato, da bi lahko sodelovali s tako inovativnimi podjetji, kot je Thrive Global. Že zdaj dosegamo odlične rezultate pri ustanavljanju in razvoju dobičkonosnih in digitalnih podjetij. Poleg tega lahko z našo pomočjo podjetja na trgih, ki jih obvladujemo, rezultate, za katere bi sicer potrebovala pet let, dosežejo v enem samem letu."

Ne spreglejte