SiolNET. Posel danes Novice
Vsebino omogoča SKB
  • Messenger
  • Messenger

Konfekcijske številke so bile ustvarjene, da olajšajo življenje. Tako kot bančni paketi.

SKB
Vsebino omogoča SKB

Skoraj vsak izmed nas pozna svojo konfekcijsko številko oblačil, ki jo običajno označujejo dvomestne številke ali pa dobro znane črke S, M in L.

Ko poznamo svojo številko, je naš izbor lažji. Zato smo pri banki SKB svoji priljubljeni obstoječi ponudbi bančnih računov dodali tudi posebno ponudbo bančnih paketov s preprostimi in prepoznavnimi imeni S, M in L.

Zakaj paketi?

Opazili smo, da imate številni uporabniki zaradi uporabe raznovrstnih bančnih storitev povečane stroške, npr. zaradi:

  • plačevanja velikega števila položnic,
  • dvigov gotovine na bančnih avtomatih drugih bank ali
  • vsakoletnega podaljševanja prekoračitve stanja na računu.

Ker vam želimo priti naproti in vam ponuditi optimalno rešitev, s katero se boste ognili povečanim stroškom in tako ostali naša zadovoljna stranka tudi v prihodnosti, smo za vas pripravili bančne pakete S, M in L.

  • Moj S paket je namenjen manj zahtevnim uporabnikom in pokriva osnovne bančne produkte.
  • Moj M paket je z večjim izborom bančnih produktov na kožo pisan vsem z aktivnejšim življenjskim slogom.
  • Moj L paket pa bo zadovoljil bančne potrebe zahtevnejših uporabnikov.

Ker se v banki SKB zavedamo, da je pot iz mladosti v odraslost že sama po sebi zahtevna, smo za mlade po zaključku šolanja pripravili MOJ S/2 paket, ki vam eno leto zagotavlja uporabo osnovnih bančnih storitev za polovično ceno.

Seveda pa ni nujno, da izberete paket – odločitev je izključno vaša. Če želite ohraniti svoj sedanji račun, ga brez težav lahko uporabljate še naprej in plačujete bančne storitve po svoji porabi. A paketi prinašajo določene prednosti in vam olajšajo opravljanje vsakodnevnega bančništva.

SKB

Tri ključne prednosti, ki jih prinašajo bančni paketi S, M in L

1) Preglednost nad mesečnimi stroški: fiksni mesečni strošek vam prinaša večjo transparentnost, saj vedno veste, koliko boste mesečno plačali za storitve v izbranem paketu. Če se bodo vaše bančne potrebe spremenile, lahko pakete S, M in L tudi poljubno menjavate, saj je menjava paketov za stranke banke SKB brezplačna.

2) Dodana vrednost: paketi S, M in L vključujejo dodatne produkte, ki vam lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo. Sem spadajo digitalno bančništvo, brezplačne plačilne transakcije, VISA kreditna kartica itn.

3) Dolgoročen prihranek in večja varnost: paketi S, M in L predstavljajo ugodnejšo izbiro v primerjavi s samostojnim računom in posamičnim plačevanjem produktov po ceniku banke. Prav tako pa produkti nekaterih paketov prinašajo več varnosti, kot npr. varnostni SMS za debetno in kreditno kartico v paketu M in L ali Zlata Visa Prestige kreditna kartica z Zavarovanjem kartic plus v paketu L.

SKB

Vabimo vas v najbližjo poslovalnico banke SKB, kjer lahko dobite še podrobnejše informacije in odgovore na vsa vaša vprašanja o paketih. Želimo vam namreč pomagati na poti k enostavnejšemu upravljanju osebnih financ. Naš cilj je, da vaše dnevno bančništvo postane še preprostejše kot izbiranje oblačil v omari.

Vse informacije dobite na spletni strani SKB, v vseh poslovalnicah SKB in na SKB-TEL-u: (01) 471 55 55, svoje želje in vprašanja pa nam lahko sporočite tudi prek obrazca na naši spletni strani.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin