Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
13. 5. 2019,
15.22

Osveženo pred

4 leta, 11 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek MojeDelo Karierni sejem

Ponedeljek, 13. 5. 2019, 15.22

4 leta, 11 mesecev

Življenje je prekratko, da bi človek stiskal rep med noge

Oglasno sporočilo

Voditeljica in podjetnica Polona Požgan se ne boji izzivov, še več, sama se nenehno preizkuša. Nekdanja radijka in televizijska voditeljica poučuje komunikacijo v številnih slovenskih podjetjih in uči prijaznih medosebnih odnosov. Na Kariernem sejmu MojeDelo.com 23. maja v Mariboru bo predstavila, kako sama skrbi za karierni razvoj.

Karierni sejem | Foto: Prijazno je biti prijazen

"Ne čakajte, da bo prijazen najprej vaš sodelavec, postanite prijazni in dobrovoljni ter prijetno komunikativni sami in obljubim vam, da se bo dobra energija razširila tudi na preostale," je povedala Polona, ki ima veliko izkušenj z različnimi ekipami v podjetjih. "Če imamo svojo službo radi, to ni toliko povezano z delom, ki ga opravljamo, pač pa z ljudmi, s katerimi delamo, in z odnosom, ki ga imamo do sebe," je prepričana Polona Požgan.

Bodite to, kar ste

Mojstrica komunikacije svetuje, da smo vedno to, kar smo. "Ali, še bolje, ne bodite nekaj, kar niste. Nasmeh ne škodi. Sliši se banalno, ampak je precej logično. Naši možgani so programirani tako, da znajo v trenutku prepoznati šest osnovnih čustev: veselje, žalost, jezo, strah, sram in gnus. Pet jih na razgovoru za službo odpade oziroma jih ne bi priporočala," svetuje Polona vsem, ki bodo na Kariernem sejmu izkoristili priložnost razgovora z več kot 50 kadroviki podjetij iz regije.

V življenjepisu bodite odkriti

Ne uporabljajte že slišanih stavkov, ki godijo zgolj zato, ker so pogosto v rabi. Kateri so to? "Da 'sem komunikativen in vedno nasmejan'. Ne pišite tega, če niste takšni. Če pa ste, napišite 'rad delam z ljudmi, rad se pogovarjam in iščem rešitve v timu'," pravi Polona Požgan, ki bo glavna gostja bogatega programa predavanj na Kariernem sejmu 23. maja. Delila bo nasvete o komunikaciji in karieri.

Obisk Kariernega sejma MojeDelo.com je priložnost, da naredite naslednji korak v svoji karieri. | Foto: Obisk Kariernega sejma MojeDelo.com je priložnost, da naredite naslednji korak v svoji karieri.

Karierni sejem odpira priložnosti, tudi če ne iščete službe

Na Kariernem sejmu MojeDelo.com bodo prisotni kadrovski strokovnjaki podjetij Magna, Zavarovalnica Sava, Petrol, Schäfer, Palfinger, Spar, Nova KBM, Triglav, Vzajemna, Lidl, Pošta Slovenije, Paloma, Talum, Livar Industries, Mahle, Unior, Elrad International, Farmtech in številnih drugih. Kdaj boste spet imeli priložnost, da na enem mestu klepetate s kadrovskimi strokovnjaki več kot 50 podjetij, ki si morda v svoji ekipi želijo prav nekoga, kot ste vi?

Obisk Kariernega sejma je dobra osebna naložba tudi zato, ker lahko v praksi preverite, kje in kako kotirate na trgu dela, in izkoristite karierne točke, ki jih posebej za obiskovalce omogoča MojeDelo.com: psihometrično testiranje, fotografiranje in pregled svojega življenjepisa.

Še pred obiskom Kariernega sejma lahko svoj življenjepis pripravite in vnesete v svoj karierni profil na MojeDelo.com. Če ga naredite vidnega kadrovikom, ki dnevno preiskujejo bazo kandidatov, lahko priložnost najde vas.


Naročnik oglasne vsebine je MojeDelo.com.

Ne spreglejte