SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
2,93

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Indira vse razen Henrika povabila v Pariz #video

2,93

termometer

tbls
Foto: Planet TV

Tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija so še vedno pod vtisom včerajšnjega izziva in vseh poškodb, ki so se zgodile rdečim. Indira pa že razmišlja o Parizu, kamor vsekakor ne bo šel Henrik, čeprav se je povabil kar sam od sebe.

Tekmovalci šova še vedno ne morejo pozabiti na vse poškodbe, ki so se rdečim zgodile na vojaškem poligonu. Pri rdečih so se poškodovali Maja, Kristjan in Robi, zato se modri zavedajo, da so jo na vojaškem poligonu odnesli izjemno dobro. "Meni se zdi, da smo se mi prav rešili nesreče in jo dali rdečim," je dejala Sabina.

Zaradi zahtevnosti vojaškega poligona se je Henrik odločil, da se izziva sploh ne bo udeležil. "Ja, če bi se Henrik udeležil izziva, ne bi bilo lahko niti njemu niti vsem preostalim okoli njega," je njegovo odločitev komentiral Boštjan.

Henrik bo ostal doma

Pogovoru pred hišo se je čez nekaj časa pridružil tudi Henrik, ki pa je doživel hladno prho. Sabina je Indiri začela prerokovati iz kavne usedline in ji napovedala izlet v Pariz. "Ko zmagam, vas vse peljem v Pariz," je bila vzhičena Indira, nad to idejo pa je bil navdušen tudi Henrik, ki je v tistem trenutku sedel z njimi za mizo. No, na izlet v Pariz lahko kar pozabi, saj ga Indira tam noče videti.

[video: 66103 / ]

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa še komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija tudi na Facebooku in Instagramu, pridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 75
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin