SiolNET. Planet TV Gorske sanje
1,21

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Gorske sanje

Saša Mihelčič: Ves čas delam, a življenje je lepo

1,21

termometer

 | Foto:

Saša Mihelčič, ki v Gorskih sanjah igra Matejino mamo, je sprva na avdicijo prišla za drugo vlogo v seriji. A ko so producenti in režiserji videli, kako lep nasmeh ima, so menili, da bo popolna za vlogo Alenke, saj je ta pogosto nasmejana in eden najbolj pozitivno naravnanih likov v seriji.

"Rada se smejim - ne samo v vlogah, ampak tudi zasebno. Življenje se mi zdi v osnovi lepo, je pa res, da sem z leti še toliko bolj pozitivna in nasmejana," pravi Saša, ki je sicer od leta 2000 članica SNG Drama. Tam trenutno ne pripravlja nobene nove predstave, zato se lahko bolje posveti napornemu snemanju Gorskih sanj.

Prve izkušnje z dnevno serijo

"Zdaj pa resnično ves čas delam, vendar mi to ustreza. Čeprav nisem vajena takega tempa, saj še nisem snemala dnevne serije, sem se hitro privadila in mi ustreza. Je pa seveda velika prednost, da trenutno v Drami, kjer sem zaposlena, ne pripravljam nobene nove predstave, saj bi bilo potem res kar preveč naporno. Še poseben zaradi tega, ker se vsaki vlogi rada posvetim. Tudi vlogi Alenke sem se posvetila z velikim veseljem, saj mi je všeč, kakšen lik so mi namenili," še pravi igralka, ki se v prostem času rada odpravi na Šmarno goro, kjer si zbistri glavo.

Tudi na snemanju se igralci pogosto nasmejijo. | Foto: Tudi na snemanju se igralci pogosto nasmejijo.

 

Gorske sanje so na sporedu od ponedeljka do četrtka ob 20.00 na Planet TV.

Serijo lahko podprete tudi na Facebook strani in se pridružite debati z uporabo ključne besede #GorskeSanje. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 84
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin