Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
28. 6. 2011,
7.10

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Torek, 28. 6. 2011, 7.10

8 let, 5 mesecev

"Vsi bi morali na ceste, vsi smo prizadeti"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Društvo podizvajalcev je na dolenjski avtocesti izvedlo dvourno protestno vožnjo, s katero je opozorilo na neplačana dela pri gradnji avtoceste.

damian (27. 6. 2011 12:01:48) Da ne bi kakšen statisti dolenjec slučajno p.o.*******.i.l in kakšnemu podizvajalcu ob taki vožnji prisolil eno okoli ušes .naj se zmenijo pri zidarju in pri tistih, ki so mu služili, ne pa, da se znašajo nad ljudmi. sedaj si pa veliki šef, če imaš velik tovornjak in ga lahko postaviš na cesto...Tudi za takega se lahko najde zdravilo, če bo preveč oviral poštene ljudi ki so pošteno plačali svojo vinjeto...

dorena6 (27. 6. 2011 13:25:18) Ne morem verjeti,kakšne prazne duše ste komentatorji. Delaš, sklepaš pogodbe, nobenemu na čelu ne piše, da ne bo plačal in zgodi se to. Vsi bi morali na ceste, vsi smo prizadeti, saj drugače se ne bo rešilo nikoli nič in potonili bomo še bolj, kot smo.Samo tisti pri koritu so plačani,samo po VIP se pri nas lahko dela, vsi ostali pa naj pocrkamo. Zapreti vse ceste in to do plačila vsem, saj denar je bil in tudi vemo kje je. Vsi z avti plačujemo cestne sklade in vinjete,za delo zahtevamo plačilo.

boki57 (27. 6. 2011 13:35:12) Nekateri ste res bolani. STC je samo prdnil in že je DARS nakazal denar. STC oziroma Zidar je ta denar zapravil, ničesar dal podizvajalcem, če je bil podizvajalec malo preglasen v svojih zahtevah, ni nikoli več dobil nobenega dela. Sedaj pa se DARS dela neumnega. Komot bi lahko poplačal te podizvajalce iz kakršnegakoli računa od STC-ja oziroma ene od Zidarjevih firm, samo to pa ne gre. Pa je de??? Enako je delal Vegrad in še marsikdo.

Profesor na ljubljanski ekonomski fakulteti Mojmir Mrak meni, da Grčija svojega dolga preprosto ne more servisirati in odplačati, zato ga bo treba prestrukturirati.

duko (27. 6. 2011 11:43:05) Naš minister Križanič je pa dosti bolj optimističen. Imeli bomo celo profit, obresti. Iz njegovih ust v božja ušesa! Če pa ne bo čisto res, se njemu ne bo poznalo, pa tudi Pahorju ne.

Zupi (27. 6. 2011 12:33:51) Saj je jasno, da rešitve ni, saj smo vsi skupaj Grčiji dali že nekaj obrokov, pa od tega še ni nobenih premikov na bolje. Očitno bi avtorji svetovne gospodarske krize pred tem radi na kant spravili še ostale evropske države, ki so do zdaj nekako preživele njihovo rovarjenje.

yanez (27. 6. 2011 13:21:10) Enostavno naj Grki prodajo tiste svoje otoke, pa bodo hitro na zeleni veji. Nemci dobijo največjega, drugega Francozi, za nas pa bo tudi malo večja skala še ostala...

Letošnji mednarodni primerjalni test sredstev za zaščito pred soncem je pokazal, da vsa ne izpolnjujejo svojih obljub.

Zupo (26. 6. 2011 08:20:54) Se vedno je SENCA najbolj ucnkovita!

vonigis (26. 6. 2011 19:52:00) Opazuj živali... vsak dan se sončijo. redno, malo, potem pa v senco.. mi bi morali isto.. poleti od 11-ih do 16-ih dremati v senci.., prej in potem pa akcija. Kemija na koži lahko povzroči raka! Sonce je zdravilno, vendar ga uživaj spoštljivo. Lahko te sežge, lahko te pa ozdravi marsičesa.

Ne spreglejte