SiolNET. Novice Slovenija
2,84

termometer

  • Messenger
  • Messenger

To je znak, da vas je obsedel hudič #video

2,84

termometer

"Satan vstopa v telo skozi tetovaže in pirsinge," je prepričan eden uradnih izganjalcev hudiča v Sloveniji, Janez Kavčič, ki meni, da gre pri tovrstnih praksah za skrunitev telesa. Še posebej je takšno "krašenje telesa" nesprejemljivo za kristjane. Izkušnje župnika iz Šmarij pri Kopru namreč kažejo, da vernike, ki jih je obsedel hudič, na mestu tetovaže zapeče, ko jih poškropi z blagoslovljeno vodo. 

Človek hrepeni po sreči in uresničitvi, tisti, ki mu sreče ne privošči, pa je hudobni duh. Zalomilo naj bi se, če imamo tetovaže ali pirsinge, saj naj bi preko njih samemu satanu dovolili vstopiti v naše telo, pravi župnik in eksorcist Janez Kavčič.

Na podlagi izkušenj, ko ljudje prihajajo po njegovo pomoč, opaža, da so tetovaže in pirsingi nesprejemljivi predvsem za kristjane, saj je s svetim krstom njihovo telo posvečeno, je sveto in ga kot takega nimajo pravice onečastiti. Kavčič svetuje, da prvo, kar lahko naredimo, če ne želimo, da nas obsede sam satan, prosimo za pomoč duhovnika, da nas blagoslovi, če to ne bo dovolj, pa bo prej ali slej nujen obred izganjanja hudiča.

"Ko sem recimo po tetovaži poškropil z blagoslovljeno vodo, so mi že tri osebe rekle, da jih je zapeklo," pove Kavčič. Ob tem poudarja, da s svojimi izjavami ne želi nikogar prizadeti ne nikomur vzbujati slabe vesti, in dodaja, da je edina obramba pred satanom izpolnjevanje božje volje, to pa je izpolnjevanje desetih božjih zapovedi.

kelnarca Novice Je župnik pobegnil s to natakarico? #video Ireland Baldwin tatu Trendi Igralčeva hči pokazala novo tetovažo, njegov odziv je mnoge nasmejal evropsko prvenstvo do 21 let, finale, Nemčija Portugalska Sportal Nemški junak, ki ga bo na Ljubljano spominjala posebna tetovaža
 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin