Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
21. 1. 2020,
10.10

Osveženo pred

4 leta, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

36

Natisni članek

noad streljanje Grosuplje policija

Torek, 21. 1. 2020, 10.10

4 leta, 3 mesece

Grosuplje: moški ustrelil nosečo žensko in si nato sodil sam #foto #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

36

V industrijski coni v Grosuplju so zjutraj odjeknili streli. Štiriinštiridesetletni moški je tam najprej lovil žensko, pred njim se je zatekla v eno od podjetij. Moški je nato žensko, ta je bila v sedmem mesecu nosečnosti, ustrelil. Sedemindvajsetletnica je umrla na kraju dogodka, prav tako je umrl tudi njen še nerojeni otrok. Storilec je z avtomobilom zbežal s kraja dogodka, pozneje je storil samomor. Motiv naj bi bilo ljubosumje. 

grška policija
Novice V Atenah obračun v restavraciji: med umrlimi tudi slovenski član črnogorske mafije #video

Umorjena ženska je bila direktorica gradbenega podjetja Fama.

Ženska in njen nerojeni otrok umrla na kraju dogodka

Na policiji pojasnjujejo, da so jih nekaj pred 9. uro obvestili o streljanju na območju Grosuplja: "Po prvih ugotovitvah je znano, da je 44-letni državljan Slovenije prišel do 27-letne oškodovanke, ta se je zatekla v bližnjo zgradbo, in jo ustrelil."

Osumljenec se je s kraja nesreče odpeljal z osebnim vozilom. Sedemindvajsetletnica, ki je bila v sedmem mesecu nosečnosti, je na kraju dogodka kljub zdravniški pomoči umrla, prav tako je umrl tudi njen nerojeni otrok, pravijo na ljubljanski policijski upravi. Kot je za Planet 18 povedal eden izmed prisotnih, naj bi zdravniška pomoč do kraja nesreče potrebovala približno 15 minut. 

Neuradno naj bi bilo motiv ljubosumje

Policisti so kmalu po dogodku v okolici Polževa izsledili vozilo in truplo osumljenca. Poleg njega so našli strelno orožje. "Po prvih znanih podatkih njegova smrt ni posledica kaznivega dejanja," pojasnjujejo na policiji. 

 
Kot je na novinarski konferenci povedal Valter Zrinski, vodja Oddelka za splošno kriminaliteto PU Ljubljana, storilca policija do zdaj še ni obravnavala. Kot je še dodal, 44-letnik ni imel dovoljenja za orožje.

Motiv za umor in samomor kriminalisti še preiskujejo, a neuradno naj bi šlo za ljubosumje, saj naj bi bila žrtev in osumljenec nekoč par. Štiriinštiridesetletnik njene nove zveze očitno ni mogel preboleti in jo je več let zalezoval. Kljub zalezovanju pa ga nikoli ni prijavila policiji, saj mu ni želela nakopati težav. Kot je poročal POP TV, jim je oče umrle nosečnice povedal, da mu je še pred nekaj dnevi pokazala sms-sporočila in klice domnevnega strelca. Že jeseni naj bi se namreč 27-letnica poročila s svojim novim partnerjem.

Grosuplje umor | Foto:

Grosuplje umor | Foto:

Grosuplje umor | Foto:

Grosuplje umor | Foto:

fotorobot
Novice Žrtev torkovega ropa umrla v bolnišnici #video
Ne spreglejte