SiolNET. Novice Slovenija
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger
hackathon za ISKANJE REŠITEV NA PODROČJU DIGITALNIH STORITEV ZA UPORABNIKE

Skupina Gorenje vabi na mednarodni poslovni hackathon

Oglasno sporočilo

Skupina Gorenje vabi k prijavi na prvi Mednarodni poslovni hackathon Skupine Gorenje, na katerem bodo iskali najbolj perspektivne posameznike, ki so se pripravljeni spopasti s poslovnimi in digitalnimi izzivi prihodnosti. Dvodnevno tekmovanje v iskanju rešitev na področju digitalnih storitev za uporabnike bo potekalo od 28. do 29. oktobra 2017 v Tehnološkem parku Ljubljana.

Gorenje Hackathon
Mednarodni poslovni hackathon Skupine Gorenje, ki ga organizira Korporativna univerza Gorenje v sodelovanju s slovenskim podjetjem CorpoHub, je inovativna oblika tekmovanja, ki je odprto vsem ambicioznim, karierno naravnanim, podjetnim in ustvarjalnim posameznikom, oblikovalcem, vodstvenim delavcem in poslovnežem, ki želijo pomagati soustvarjati domove prihodnosti ter omogočati najboljšo možno uporabniško izkušnjo in prodajno storitev.

Izziv razpisanega poslovnega hackathona bo v iskanju novih rešitev na področju digitalnih storitev za uporabnike, t. j. naprednih storitev in orodij za boljšo uporabniško izkušnjo naprav in celotno (pred- in po-)prodajno storitev. Med izzivi, s katerimi se bodo ukvarjali udeleženci, bodo tudi storitve na področju nakupne podpore (digitalni čarovniki, boti in pomočniki), podatkovne storitve (podatki o uporabnikih in napravah ter podatkovna analitika), oddaljeno upravljanje (pametnih) naprav in asistenca v realnem okolju (npr. kuhinjski asistenti) ter drugi.

Nagradni sklad vključuje denarne nagrade in izdelke Gorenje v vrednosti 17.000 evrov, najbolj perspektivni in izstopajoči posamezniki pa bodo imeli možnost zaposlitve v Skupini Gorenje ter priložnost za razvoj mednarodne kariere v kateri izmed številnih poslovnih enot Skupine Gorenje v tujini.

Več informacij o Mednarodnem poslovnem hackathonu Skupine Gorenje in možnostih prijave je na voljo na povezavi http://business-hackathon.com/en/gorenje-group-hackathon/.

* Predpogoj za prijavo je starost nad 21 let in vsaj 1 leto delovnih izkušenj.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 28
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin