Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
18. 3. 2011,
7.34

Osveženo pred

8 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Petek, 18. 3. 2011, 7.34

8 let, 2 meseca

"Še več zlorabljenih otrok in odraslih bi moralo spregovoriti"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Zgodbo o spolnih zlorabah v otroštvu nam je razkril Steffen Leskovar. Njegov posiljevalec še vedno prihaja v stik z otroki, policija je o zlorabi seznanjena, a ne naredi ničesar.

Klea (17. 3. 2011 11:26:23) O tem je otroku težko govoriti. Ne razume, kaj se mu je zgodilo. Ve, da ni prav. Verjame , da je vsemu temu sam kriv. Kot odrasel pa moraš imeti veliko poguma, da si te stvari priznaš, še več poguma pa, da te stvari zaupaš javnosti. Na žalost pa naša država za to nima posluha in ******** se mirno sprehajajo med našimi malčki. Še več zlorabljenih otrok in odraslih bi moralo spregovoriti in pokazati na pedofile, s katerimi so imeli slabe izkušnje. Vse čestitke g. Leskovarju za pogum.

marcop39 (17. 3. 2011 15:03:41) Vso spoštovanje, da si se javno razgalil. Čutim tvojo bolečino in gnusobo, ker so institucije zatajile. V mojih očeh si junak. Vztrajaj in obrestovalo se ti bo. Me kar zmrazi, če pomislim na svoje otroke...

RaReLju (17. 3. 2011 15:08:27) Kajjj? V šoli vedo, starši vedo, župan ve, policija ve, VSI VEDO... pa ŠE VEDNO POŠILJAJO OTROKE K PEDOFILU? Ja, KDO PA TO DELA, kako jim je ime? Pa kaj ti ljudje, od A.Š., do Tatjane MuŠič, ravnateljice, župana, tja do kriminalistov.... itd nimajo svojih otrok? Če pa jih imajo, ali so jih vpisali v planinsko društvo? Zakaj pa jih plačujemo? Naj vrnejo 20 let svoje plače, ker niso opravili svojega dela, sicer pa, naj jim jo plačuje kar dotični!

Da bi jedrsko elektrarno v Krškem zalil cunami, je praktično nemogoče, če pa bi Sava zaradi potresa spremenila strugo, bi to lahko bilo prav tako pogubno.

Homer (17. 3. 2011 07:33:24) Seveda so za vse nasprotnike JEK, težave v Fukushimi, dobrodošla "kost za glodanje". Vedeti pa je treba, da za nesrečo tamkajšnje elektrarne ni kriv potres, temveč s tem povezan cunami. Elektrarna se je ob potresu pravilno ztaustavila in hladilni sistem je deloval vse do cunamija, ki je bil kake 20 minut pozneje. Ta je očitno zalil diesel agregat (ali rezervoar za nafto). Torej je očitno da elektrarna zdrži potres 9 stopnje. Tak potres v Krškem niti slučajno ni možen, da o cunamiju ne govorimo

Gorazd Pretnar (17. 3. 2011 08:24:00) Gospod Kopač se je kot minister za okolje izkazal kot politik brez potrebnih naravoslovnih znanj. Tako kot sedaj, ga tudi takrat mnenje stoke ni zanimalo, zato ga vidim kot brezčutnega liberalca v službi pohlepa kapitala. In kot takega smatram v zadevi JEK kot nerelevantnega sogovornika. Lani smo bili priča, da je nepričakovano poniknila reka Iščica. Če se zgodi nekaj podobnega na reki Savi, ali pa le ta ob potresu spremeni strugo imamo enak problem kot japonci danes.

el rocco (17. 3. 2011 11:58:50) Odpovedati se nuklearki ta hip ni realna opcija ker ni zadosti alternativnih virov, še manj pa keša za to. Poleg tega bi potem morali imeti kup termoelektrarn ki neprimerno bolj svinjajo okolje in ozračje kot nuklearka. Sicer pa smo Slovenci tako ali tako proti vsaki novosti. Kaj je bilo že z vetrnicami ????????????

Ne spreglejte