Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
7. 4. 2016,
14.30

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

mobilna telefonija stacionarna telefonija televizija internet Telemach

Četrtek, 7. 4. 2016, 14.30

6 let, 6 mesecev

S Telemachom ugodno združite fiksne in mobilne storitve

Oglasno sporočilo

Foto: Telemach

Z izbiro fiksnega paketa Gold Trojka in mobilnega paketa ŠE VEČ si pri Telemachu za 25 odstotkov nižjo ceno zagotovite bogate vsebine in kakovostne storitve.

Fiksna in mobilna telefonija, internet ter televizija pod eno streho? Zakaj pa ne. Primerjava obstoječe ponudbe četverčkov konkurenčnih ponudnikov na trgu* je pokazala, da je Telemach trenutno eden izmed najugodnejših ponudnikov celostnih telekomunikacijskih storitev. Ta hip najbolj vroča ponudba je kombinacija fiksnega paketa Gold Trojka in mobilnega paketa ŠE VEČ. Paketi Gold Trojka vam omogočajo spremljanje do 280 programov, med katerimi jih kar 49 najdete v HD-kakovosti. Ob tem vam fiksni Telemachovi paketi omogočajo brskanje po spletu s hitrostjo do 200 Mbps, brezplačne klice v fiksna omrežja Telemach, SBB Srbija, Telemach Bosna in Hercegovina ter zagotavljajo dodatno storitev UniFon. Če storitve iz družine paketov Gold Trojka združite z mobilnim paketom ŠE VEČ, ki prinaša neomejeno klicanje in pošiljanje SMS-sporočil v vsa omrežja ter 5 GB prenosa podatkov, lahko za fiksne in mobilne storitve plačujete že od 46,50 evra na mesec.

Telemach vam s paketi Gold Trojka ponuja visoke internetne hitrosti ter bogato programsko shemo z dodatnimi paketi in časovnimi funkcijami. Če se ob fiksnem paketu pri Telemachu odločite še za mobilni paket ŠE VEČ, vam Telemach fiksne in mobilne storitve v primerjavi z drugimi ponudniki ter istim obsegom storitev ponuja tudi do 30 odstotkov ceneje**.

25 odstotkov popusta za obstoječe in nove naročnike!

Pri Telemachu so pripravili ugodnost, s katero novi naročniki ob vezavi za 24 mesecev za pakete Gold Trojka prvih 12 mesecev plačujejo 25 odstotkov nižjo mesečno naročnino. Hkrati Telemach ni pozabil niti na že obstoječe naročnike fiksnih storitev, ki bodo ob vezavi za 24 mesecev v primeru prehoda na višji paket prvih šest mesecev dobili 25 odstotkov popusta. Uporabniki Telemachovih fiksnih storitev pa so deležni tudi ugodnosti pri nakupu mobilnih paketov VEČ, ŠE VEČ in NAJVEČ.

Najbolj priljubljen paket na trgu – mobilni paket ŠE VEČ – uporabniki fiksnih Telemachovih storitev ob sklenitvi aneksa z vezavo za 24 mesecev tako dobijo že za 12 evrov na mesec. Cena pa tako kot pri drugih paketih vključuje tudi dodatni storitvi UNIFI in D3GO, ki vam omogočata, da svojih najljubših vsebin ne zamudite, niti če ste na poti ali v tujini. Storitev D3GO omogoča gledanje televizijskih vsebin prek prenosnih mobilnih naprav v živo. Uporaba storitve UNIFI vam omogoča prihranek pri porabi prenosa podatkov, saj se vaš mobilni telefon od registracije naprej samodejno povezuje na več kot 250 tisoč brezžičnih UNIFI-točk v celotni Adriatic regiji. Na ta način lahko brezplačno uporabljate internetne storitve tudi ob počitnikovanju ali službeni poti v tujini.

Po podatkih Agencije za komunikacijska omrežja in storitve (AKOS)*** je Telemach med letoma 2012 in 2015 najhitreje rastoči ponudnik storitev mobilne telefonije. Po lanskem prevzemu Tušmobila je Telemach temeljito prenovil obstoječe mobilno omrežje 3G, dodatno omrežil šibkejše pokrite predele in z izgradnjo 4G/LTE omrežja zagotovil uporabnikom nemoteno komunikacijo. Z omrežjem 3G družba Telemach d.o.o. danes pokriva več kot 99 % prebivalstva, do mobilnega omrežja 4G/LTE pa bo do konca leta 2016 lahko dostopalo okrog 85% prebivalcev.

Pred sklenitvijo naročniškega razmerja si pogoje ponudbe in informacije o paketih oglejte na www.telemach.si

*Primerjava cen paketov aktualne ponudbe z dne 30. 3., paketov Modri in Modri Plus Telekoma Slovenije, d. d., objavljene na www.telekom.si, akcijske ponudbe Trojka Flex podjetja Amis, d. o. o., v kombinaciji z  akcijsko ponudbo mobilnih paketov Ultimativni podjetja Simobil, d. d., objavljene na www.amis.si in www.simobil.si ter paketov T4 podjetja T-2, d. o. o., v kombinaciji z mobilnimi paketi istega operaterja, objavljenimi na www.t-2.net.

**Primerjava akcijske ponudbe Telemachovega paketa Gold Trojka Extra skupaj z mobilnim paketom ŠE VEČ in akcijske ponudbe paketa Amis trojka flex optika podjetja Amis, d. o. o., skupaj s paketom Ultimativni M, podjetja Si.mobil, d. d., oboje na 30. 3. 2016.

***Agencija za komunikacijska omrežja in storitve (AKOS) je februarja 2016 izdala Poročilo o razvoju trga elektronskih komunikacij za četrto četrtletje 2015.

Ne spreglejte