Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Srdjan Cvjetović

Torek,
17. 9. 2013,
20.59

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Torek, 17. 9. 2013, 20.59

6 let, 6 mesecev

Planet Siol.net tudi letos prejel nagrado WEBSI – Spletni prvaki

Srdjan Cvjetović

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
V konkurenci več kot sto slovenskih spletnih projektov sta Planet Siol.net in zemljevid Najdi.si zmagala tudi v letos premierni tekmovalni kategoriji Glas ljudstva.

Nagrade WEBSI – Spletni prvaki za najboljše slovenske digitalne projekte letos podeljujejo drugič. Organizatorja, podjetje Medijski partner in podjetje za raziskave poslovnega interneta E-laborat, sta vse 103 prijavljene projekte predstavila v zborniku, ki obsega več kot 200 strani.

Planet Siol.net in Zemljevid Najdi.si prepričala ljudstvo in žirijo Izmed 11 kategorij je največ zanimanja pritegnila kategorija Poslovne spletne strani, kjer je bilo 16 prijav, sledili sta kategorija Družbena omrežja s 15 prijavami in Mobilne aplikacije s 14 prijavami. Poleg zmagovalcev v posameznih kategorijah, razglasila jih je več kot 50-članska poslovna in strokovna žirija, je ljudstvo letos tudi izbiralo svoje zmagovalce slovenskega digitalnega sveta.

Prav v tej kategoriji, kjer neposredno odločajo uporabniki sami, sta si zmago razdelila dva ključna projekta družbe TSmedia: Zemljevid Najdi.si in medij na petih vrstah zaslonov Planet Siol.net. Oba sta slavila zmago tudi v svojih matičnih kategorijah, zemljevid Najdi.si med posebnimi digitalnimi projekti, Planet Siol.net med mediji.

Telekom Slovenije prav tako med nagrajenci Razloge za veselje so pri podelitvi imeli tudi v Telekomu Slovenije, saj je v kategoriji družbeno odgovornih projektov zmagal njihov Itak Job. Zasnovali so ga, da bi mladim večplastno pomagali pri iskanju službe – ne samo z razgovori, temveč tudi s poučnimi delavnicami in izobraževanji, ki pomagajo pri poznejšem iskanju zaposlitve.

V kategoriji Posebni digitalni projekti je drugo in tretje mesto prav tako pripadlo Telekomu Slovenije. Na drugi najvišji stopnički je pristal SiOL TVin, ki naročnikom storitev Telekoma Slovenije omogoča spremljanje televizijskih programov glede na njihov naročniški paket, tretje mesto pa si s stranmi G24 zavarovalnice Generali deli Telekomova aplikacija na Facebooku El Robusto, ki mladim uporabnikom naročniškega paketa Itak pomaga pri izbiri mobilnega telefona. Seznam njihovih nagrad zaokroža tretje mesto v kategoriji Poslovne spletne strani za spletno mesto Itak.si.

Ne spreglejte