Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
16. 2. 2011,
7.13

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Sreda, 16. 2. 2011, 7.13

8 let, 3 mesece

"Obrtno zbornico je treba čim prej ukiniti"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Ker vlada ni upoštevala zahtev Obrtne zbornice, obrtniki marca ne bodo plačali davkov in prispevkov, sledita pa dvigovanje denarja iz bank in protest.

Miirko (15. 2. 2011 12:14:50) Lahko bi razmislili še o smiselnosti plačevanja članarine OZ, glede na izjavo nekdanjega, mislim da predsednika, ki je za odpravnino dobil ogormen znesek, ko mu je bilo postavljeno vprašanje glede obveznsoti članstva. dejal je nekako takole" Za obrtnike je znesek 30 - 50 € zanemarljiv. Da, če dobiš, mislim da 1.500.000 € odpravnine. Država predlaga zakone o hitrejšem plačevanju na način, kot bi predpisal hitrejšo vožnjo po razriti zemlji. Potrebno je posodobit ceste, ne vozil.

Damjan (15. 2. 2011 12:15:16) Obrtno zbornico je potrebno čimprej ukinit oziroma je potrebno ukinit obvezno članstvo v njej. OZS je leglo dobro plačanih nesposobnežev, ki ne delajo nič. Sedaj pa pozivajo obrtnike k neplačevanju davkov...in spet bodo posledice nosili obrtniki, njim pa plačevali članarino...

senca11 (15. 2. 2011 12:27:58) Obrtniki se naj rešijo najprej svojega največjega sovražnika, to je OZS in voluharjev v pisarnah OZS-ja. Nadalje naj izterjajo od teh istih voluharjev vso članarino za nazaj. Tako bodo že nakazali resno namero, potem ...no, potem pa tako po vrsti, kot piše v članku

Protesti iranske opozicije postajajo vse bolj nasilni, zahodne države pa protestnike pozivajo, naj sledijo vzoru Egipta in glasno izrazijo svoje mnenje.

Zupi (15. 2. 2011 08:35:31) Clintonova se je zelo zmotila. Iran ne bo sledil Egiptu, ker so Iranci s sebično prozahodno marioneto obračunali že leta 1979, Egipčani pa šele zdaj. Ameriškim dobičkarjem se seveda kolca po šahovih časih in so pripravljen narediti veliko, da bi islamska republika padla, čeprav zadeva kljub nenehnim sankcijam očitno deluje.

donfranco (15. 2. 2011 10:19:35) Kdo da stoji za tem zacetim sr-anj-em, Ameri?, ah, dajte no, saj se Ameri nikdar ne vmesavajo v 'iransko' ali katerokoli 'tujo hiso', niti jim njihovi pandami Zidje nikdar pri tem ne pomagajo.... Ameri gredo po sveto in sijejo mir, dobroto, blagor in demokracijo... Sra-nje delajo vesoljcki in ne oni... Vesoljcki hocejo da cel arabski svet ekspodira, da potem oni pridejo vpeljat demokracijo...

Sam07 (15. 2. 2011 10:22:15) Zupi: Leta 1979 so res Iranci opravili s Šahom, vendar to kar so dobili je čista diktatura, podobno kot v komunističnih časih, ko so opozicijo enostavno postrelili. Mislim, da bi bilo mnogo bolje, če bi šli bolj po turški poti, kot pa v islamski fundamentalizem. Vprašanje je kaj bo sedaj v Egiptu, iranski sistem ali turški. Turki vseeno bolje živijo kot Iranci, to pa je najpomembneje navadnemu človeku.

Ne spreglejte