SiolNET. Novice Slovenija
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Obravnava proti očetu koroške deklice se nadaljuje 22. decembra

1

termometer

Na Okrožnem sodišču v Slovenj Gradcu je napovedano nadaljevanje obravnave proti očetu koroške deklice Boštjanu Kakerju, ki je obtožen odvzema mladoletne osebe oz. svoje hčerke Klare Kaker.

Zaslišane so bile priče, ki na prvi obravnavi 11. novembra niso bile zaslišane, ena priča pa se je opravičila. Obravnava se bo nadaljevala 22. decembra letos.

Sojenje je zaprto za javnost Sojenje očetu koroške deklice Boštjanu Kakerju, ki je od 23. junija letos v priporu v mariborskih zaporih, je zaprto za javnost. Ob prihodu na slovenjgraško sodišče je Kakerja pred sodiščem z besedami spodbude pozdravilo okoli deset podpornikov.

Sum spolne zlorabe deklice je dokončno ovržen Kaker je obtožen odvzema svoje hčerke, ki jo je sodišče pravnomočno dodelilo v varstvo in skrb materi Aleksandri Tuksar. Slednja svoje hčerke ni videla od 10. oktobra lani, saj oče stikov med štiriletno deklico in njeno mamo ni dopuščal. Meni namreč, da mama deklici ne zagotavlja varnega okolja za življenje, dekličinega dedka po mamini strani pa je ovadil suma spolne zlorabe deklice, ki pa je bil dokončno ovržen.

Policija deklice še vedno ni našla Tuksarjeva je marca letos prijavila, da je deklica pogrešana, policija pa jo vse od takrat neuspešno išče. Policija je 16. novembra letos objavila dekličino fotografijo in je po tem prejela več odzivov, ki je vse preverila, je povedala tiskovna predstavnica Policijske uprave Celje Milena Trbulin in dodala, da policija deklico še išče.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin