Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
1. 8. 2011,
7.25

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Ponedeljek, 1. 8. 2011, 7.25

7 let, 12 mesecev

"Naj Pivovarna Laško proda Šrota"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Skupščina Pivovarne Laško je dala soglasje upravi družbe za prodajo Fructala srbskemu Nectarju. Prodajo naj bi izvršili do konca novembra.

PIKO (30. 7. 2011 12:55:24) ....pri tem nakumu so pa najmanj krivi kupci..pa naj bodo to Srbi ali pa bilo kateri drugi tujec...če ti kot Slovenec ne ceniš svoje in ga kradeš..a ne osvoboditel Bavčer...pol je to največje zlo..in razprodaja Slovenije se je začela z razprodajo gozdov..saj veste kdo je lastnik Pokljuke..in norija po samostojni Sloveniji..vse kar diši po preteklosti je za odpis samo kvazi slovenski kapitalizem je sveto..zdej pa imamo Bavčerje,Pavčke,Volke,Lozeje,Zidarje,Šrote,Unionce...šalabajserje ..groza

SLOostržek (30. 7. 2011 13:18:19) Saj zadeva je popolnoma enostavna. Šrot je dobil denar od brezmejnega posojila. Zato naj Pivovarna Laško proda Šrota z vsem denarjem, tiste pa, ki prodajajo take firme (komurkoli) pa pred puške! Če vzameš posojilo, dobiš denar, torej denar je in je nerazumno, zato prodajati dobra podjetja, da tisti denar ki ga je nekdo dobil kot posojilo, leži neki osebi na osebnem računu. To ni človek. Človek ne bi nikdar pustil, da zaradi denarja propade (proda) dobro podjetje in se vrže ljudi na cesto.

Na vprašanje, ali se nam lahko zgodi podoben krvav napad kot na Norveškem, so nam odgovorili nekateri znani Slovenci in Slovenke.

profi (30. 7. 2011 09:44:28) Dejanske grožnje pridejo od drugod, ne od psihopatov in nasilnežev ampak so povezane v skupnosti. In v gospodarski krizi ima virant prav, ko pravi da skrajna desničarska gibanja predstavljajo nevarnost. Lahko smo videli začetke pred nedavnim na madžarskem z romi. Tako nasilje se bo IZJEMNO stopnjevalo. Taki ljudje se združujejo, so financirani za zavarovanje nekih interesov in pobijajo v kriznih časih drugačemisleče. To je bodoča nevarnost ne pa posameznik, kateremu se zmeša.

geodezija (30. 7. 2011 10:03:26) V Sloveniji se kaj podobnega nikoli ne more zgoditi, ker smo državljani polni sočutja in razumevanja za vse lumpe in žrtve zunanjega sveta in vedno najdemo odpustek za vsakogar.Slovenci vse spremenimo v kolektivno odgovornost.Zato smo varna država.Najhujše primerke imamo za volanom, kaj več pa ne.

Razmere na severu Kosova se sicer umirjajo, a konflikta še zdaleč ni konec.

Davkoplačevalec (30. 7. 2011 10:37:30) Odkrito povedano mam poln kufer tega "materinskega" odnosa do naših vojakov. Razumem, da tvegajo glavo, toda tudi ogromno delavcev jo. Pa nikjer ne piše "delavci se varno vrnili domov". Poleg tega ti vojaki 90% časa "sedijo" doma na varnem za pečjo, ko pa nekje malo poči in morajo iti tja delat tisto, za kar so plačani, pa vrisk in krik. Bog ne daj, da se komu kaj zgodi! Boj ne daj, da hočem, da se komu kaj zgodi. Samo smrt in statistika sta del njihove službe. To so vedeli pred zaposlitvijo!!

Janči (30. 7. 2011 12:10:17) Joj, hvala Bogu, da so naši vojaki na varnem! Za vse ostale civiliste tam doli nas itak boli k.urac. Vsakič, ko kakšnega vojaka na misiji v tujini ožulijo škornji, moramo zaskrbljeni poročati, da je "lažje ranjen, vendar njegovo življenje ni ogroženo". Zakaj sploh imamo tam svoje plačance, ki bodo vojsko itak zapustili takoj, ko bodo nehali prejemati visoke denarce? Kaj je izkupiček večletne slovenske misije v Afganistanu? Počena guma na džipu in par zadovoljnih talibanov?

Ne spreglejte