Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
7. 9. 2022,
15.40

Osveženo pred

1 leto, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Aplikacija Lidl Plus nagradna igra Lidl Slovenija PR članek

Sreda, 7. 9. 2022, 15.40

1 leto, 7 mesecev

Lidl Plus je Veri prinesel novo Škodo Kamiq Active

Oglasno sporočilo

V nagradni igri na Lidlovi aplikaciji Lidl plus, ki je potekala med 21. aprilom in 18. majem, je imela največ sreče pri žrebu Vera Savinc, ki je te dni prevzela nagrado, novo Škodo Kamiq Active. Veri so novega jeklenega konjička pred Lidlovo trgovino v Domžalah predali Mersiha Kremić in Tanja Gosar iz družbe Atlantic Trade, ki je bila tudi organizator nagradne igre, Nadja Benedičič iz ekipe Lidl Plus Lidla Slovenija ter Mia Stopar iz Avtohiše Škerjanc.

lidl_domzale_predaja_vozila_2022_09_07_6B2A2471_pigac_si | Foto:

Vera, ki je na sprejem avtomobila prišla s svojo družino, je povedala, da aplikacijo Lidl Plus z možem sicer redno uporabljata: "Zdi se nama super. Nagrada pa je bila zame res veliko presenečenje in takoj danes bom družino z novim avtomobilom peljala na Trojane na krofe."

Aplikacija Lidl Plus, ki jo je Lidl Slovenija lansiral ob svoji 15-letnici, kupcem ponuja posebne ugodnosti in še dodatne popuste na izbrane izdelke, nagrajuje zvestobo in tako kupcem ponuja še boljšo nakupovalno izkušnjo. Aplikacija je opremljena z množico praktičnih in uporabniku prilagojenih funkcij, ki se bodo v prihodnje še nadgrajevale, na voljo je v mobilnih trgovinah Google Play, App Store in App Gallery.

Naročnik oglasnega sporočila je LIDL SLOVENIJA D.O.O. K.D. 

Ne spreglejte