Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
24. 6. 2008,
11.05

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Torek, 24. 6. 2008, 11.05

8 let, 5 mesecev

Gantar: Nismo ugotovili nezakonitosti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Komisije DZ za nadzor nad obveščevalnimi in varnostnimi službami je sprejela ugotovitve in stališča v zvezi s poročilom o delu varnostnih služb v letu 2007.

Predsednik komisije Pavel Gantar (Zares) je po seji komisije zatrdil, niso ugotovili nezakonitosti. "Ugotovili smo, da ni bilo nekih posebnosti, ki bi odstopale od normalnega delovanja teh služb," je povedal in dodal, da to pomeni, da niso "ugotovili nekih nezakonitosti". "Zanimiva in plodna razprava o Piranskem zalivu" Pojasnil je tudi, da so člani komisije nato prešli na obravnavo ugotovitev in stališč v zvezi z incidenti v Piranskem zalivu. "Tu pa je bila razprava zelo zanimiva in zelo plodna," je dejal.

Predsednik komisije meni, da so blizu temu, da pridejo do skupnega stališča komisije, "kar je zelo pomembno tako za komisijo kot za DZ". Ob tem je poudaril, da je zelo zadovoljen z napredkom, ki so ga dosegli. Pojasnil je tudi, da razprave še niso končali in da jo bodo nadaljevali v četrtek zjutraj. "Pričakujem, da bomo to, ali v četrtek ali petek, tudi že končali," je sklenil Gantar.

Ne spreglejte