Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
23. 5. 2011,
7.23

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Ponedeljek, 23. 5. 2011, 7.23

8 let, 3 mesece

"Bo pač Janša uvedel te spremembe, ki jih sedaj ne bomo"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Vlada opozarja, da je pokojninska reforma nujna predvsem zaradi demografskih kazalcev. Sindikati pa poudarjajo, da reforma ne upošteva trga dela in bo zaradi nižjih pokojnin vodila v revščino.

pavaroti (22. 5. 2011 14:02:41) Žalostno je da ljudje ne poslušajo vseh strokovnjakov,tako tujih kot domačih in vseh ekonomistov in drugih ki so hodili v šolo in študirali in doktorirali itd.,da bodo lahko nekoč dali vsaj približno relevantno mnenje o tej zadevi. Tako pa državo vodijo delavci in nižje izobraženi, ki so apriori proti vsem spremembam,kljub dejstvu da so te neizbežne. Meni je že tako vseeno,dejstvo pa je da bo pač Janša uvedel te spremembe ki jih sedaj nebomo+ do takrat bomo zadolženi še za par milijard eur več!!

antikrist (22. 5. 2011 14:33:05) in še nekaj-ne mi očitat komunajzerov itd ker sem premlad! vem samo kaj bi bilo potrebno naret v državi in kdo to ovira! ne zanima me kdo vlada kdo ne, vem samo da se zadolžujemo bolj kot je potrebno ker zaviramo ukrepe ki so potrebni! zarad mene lahk janša vlada naslednjih 20 let,point je da bi reformo morali sprejeti že pred leti in ne čez nekaj let..

V soboto so številni Američani in prebivalci drugih držav iskali zatočišča, zapuščali delovna mesta, ali se spovedovali zaradi napovedi o sodnem dnevu, ki pa ga naposled ni bilo.

tufy (21. 5. 2011 18:49:38) Prvo pravilo napovedovanja konca sveta: napovej ga dolgo po svoji smrti, da boš lahko celo življenje fino služil na ta račun. :)

McEnzie 21. 5. 2011 20:33:52) Drugače pa ideja o koncu sveta sploh ni tako slaba komercialna poteza. Vendar, da spelješ kaj takega, moraš imeti močne argumente, moraš najaviti leta prej, da lahko potem v tem času tržiš. Me zanima koliko majic so prodali, koliko izletov organizirali, koliko meditacij, maš, molitev izvedli. Vstopnine, prostovoljni prispevki, prepisi posestev v zameno za dobro spoved ... Jao, pa kje sem bil, da se prej nisem tega spomnil. Ženske bi vse dale, ker itak nimajo kaj izgubiti. To bi bilo uživancije.

who? (21. 5. 2011 20:55:43) Pa ni vrag, da se bo neki zgodil, k pa cel svet to očitno pričakuje. Kako so nas opral, da cviknemo že ob najmanšem prdcu. Ja naš planet je živ in ni samo kos kamna. Dogajajo se procesi, ki so se in se še bodo. In tudi katastrofe se bodo dogajale. Ne vem kaj pričakujemo, ko pa smo že praktično izsušili zemljo? Zemlja bo še nadalnih žnj milijard let točno tukaj, kar pa vrjetn ne velja za nas. Osebno mislim, da se nimamo kaj bat, ker življenje je priprava na smrt, pol pa šele rata zanimiv ;-)

Na Islandiji je znova izbruhnil vulkan, tokrat Grimsvötn. Islandija je zaradi vulkanskega pepela zaprla svoj zračni prostor, evropski letalski promet pa za zdaj naj ne bi bil ogrožen.

juriav (22. 5. 2011 11:09:11) .... in v sorazmerno kratkem lahko pričakujemo kak močnejši potres. Kje se ne ve. Je pa povezava med izbruhi vulkanov in njim sledečimi potresi evidentna. Toje pojav imenovan po avtorju te študije, JZS efekt. Pa počakajmo malo, da bomo videli in upajmo ne doživeli.

Homer (22. 5. 2011 12:25:22) juriav Vsako leto je po svetu 800 potresov med 5 in 5.9 stopnje. Zato z veliko verjetnostjo lahko trdiš, da bo jutri ali pojutrišnjem kje na svetu tak potres.

Ne spreglejte