Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
1. 10. 2018,
10.51

Osveženo pred

5 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek DUTB

Ponedeljek, 1. 10. 2018, 10.51

5 let, 7 mesecev

Zemljišče za logistični center si zagotovite pravi čas!

Oglasno sporočilo
DUTB

Slovenijo v prihodnjih letih čaka nekaj večjih infrastrukturnih projektov, zaradi česar bodo zanimive tudi nove lokacije za gradnjo logističnih centrov. Posledično si lahko tudi slovenski gradbinci obetajo naložbe v logistične objekte, seveda pa je za postavitev novega logističnega centra zelo pomembno primerno zemljišče.

DUTB | Foto: V Sežani je največje zazidljivo zemljišče v Sloveniji. Zemljišče ima odlično strateško lokacijo: je na robu razvijajoče se industrijske cone v Sežani, leži tik ob meji z Italijo ter ima izjemno dobre prometne povezave. Zemljišče je neposredno ob regionalni cesti, avtocesti A3 in avtocestnem izvozu Sežana. Industrijska železnica je v neposredni bližini, prav tako je blizu letališče. Zemljišče je dobro prometno povezano s pristaniščema v Kopru in Trstu. Blizu je tudi letališče. Zemljišče v izmeri 334.297,00 kvadratnega metra je zaradi dobre strateške lege in vpetosti tega območja v mednarodne gospodarske strukture primerno za večja logistična podjetja ali lažjo industrijo. Vsi komunalni priključki so v neposredni bližini zemljišča.

DUTB | Foto: Pri Novi Gorici je v industrijski coni Kromberk zazidljivo zemljišče, namenjeno gradnji gospodarskih objektov. Vsi komunalni priključki so v neposredni bližini, zemljišče je tudi utrjeno, asfaltirano. Bližina Italije, Luke Koper ter avtoceste so zagotovo parametri, zaradi katerih je zemljišče zanimivo za investicijo.

DUTB | Foto: V carinsko-poslovni coni TPC Terminal Sežana v bližini Fernetičev je skladiščno-poslovni objekt z zorilnicami in hladilnicami. Objekt je odlično prometno povezan s slovenskimi in italijanskimi pristanišči, železnico ter avtocestnimi povezavami. Opremljen je tudi z vso potrebno komunalno infrastrukturo. Skladiščni del objekta obsega 4.859 kvadratnih metrov hladilnic in zorilnic in 2.380 kvadratnih metrov suhozemnega skladišča, pisarniški del objekta pa obsega 234 kvadratnih metrov. Za objekt poteka zbiranje zavezujočih ponudb, te lahko oddate do 10. oktobra.

Naročnik oglasnega sporočila je DUTB.

Ne spreglejte